27 July 2013

182. Hema Long Lasting Nail Polish - 91

Mára egy abszolút nyári cukisággal készültem nektek. Sok-sok rózsaszín lakkom van, több hasonló is, de most 1 euróért egy kihagyhatatlan színnel találtam magam szembe (és még sokadmagával, de abból van ami ajándék lesz... :D). Ő pedig nem más, mint:

Hema Long Lasting Nail Polish - 91


Újabb Hema lakk... :D 11 ml-be összesűrítették a Barbie babák, az Én kicsi pónim, a PowerPop Girls, a Bárot, a félős kutyát, Salior Moon-ból Camillát, és még sorolhatnám a végtelenségig a rózsaszín gyermekkori cukiságokat. Ugyanis ez egy  ilyen szín.



A képek enyhén pirosas tónusúba mennek át, de ezt csak egy-két fényviszonynál lehet érzékelni, amúgy Dr. Szöszik lehetünk, legalábbis a körmeink alapján. Az állaga egyszerűen tökéletes, két rétegben fed, és még tartós is. Ahogyan erre a márkára jellemző egy idő után, 2-3 nap egy kis kopás vehető észre, de még így is jó befektetés, pláne ennyiért. Már a leértékelt kiszórásra ítélt Essence lakkok is drágábbak, amik fele ennyit sem bírnak. 



Semmi flanc, egyszerűen csak szép, krémes színt kapunk. Vidámmá, nőiessé, és nem utolsó sorban tényleg cukivá teszi a megjelenésünket. Engem teljesen meggyőzött. :D Valószínűleg ő is gyakran a körmeimre fog kerülni. :)

Hogy tetszik ez a rózsaszín árnyalat nektek? Melyik a kedvenc pink lakkotok?




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest





5 comments:

  1. jó színe van :) nemrég én is kezdtem megkedvelni a rózsaszín lakkokat, pedig a rózsaszínért sosem voltam oda :D de ami engem leginkább megfogott.. Sailor Moon.... kedvenc gyerekkori mesém volt vagyis nem is mese mert ez nem mese hanem anime :D imádtam :D gondolom te is szerethetted ha ismered :)

    ReplyDelete

  2. Szép színe van, életvidám, nyári szín, tetszett a színmeghatározás :)
    Én inkább pinknek mondanám, de mindegy minek nevezzük, a lényeg, h szép a szín :)

    ReplyDelete
  3. Hú, tök jó, csak olyan furi, hogy minden képen, mintha más lakk lenne, mármint ezt pozitív értelemben mondom :]

    ReplyDelete
  4. Ilyen nekem kell *.*

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    ReplyDelete