8 August 2013

190. Models Own Splash - Red Sea

Sokáig halogattam ezt a bejegyzést, annak ellenére, hogy már régóta tesztelve lett ez a körömlakk. Még államvizsga után rendeltem, saját kis ajándéknak, elvégre ez egy Models Own. A zöldes Dancing Queen fedőlakk maga volt a tökéletesség. Nézzük mit tud a másik példányom.

Models Own Splash - Red Sea



Nagyon nagy érdeklődést és rajongást keltett a körömlakkmániásokban ez a Splash kollekció. Mindegyik szín teljesen megfogott engem is, de gondoltam a pirosat választom, mivel ennek az egynek volt tűrhető fedése a képek alapján. Az üvegben is látszik, hogy egy zselés piros szín lett megtömve "szilánkokkal". Ez a legmegfelelőbb szó, ugyanis kemény kis vackok ezek, amik mindenféle színben mutatkoznak fénytől függően. 
14 ml van egy üvegben, és ehhez egy lapos nagy ecset tartozik, amit könnyű (lenne) használni. 



Felkenve így néz ki. Fedőlakkal. Elég extrém a hatás, hangulat kell ahhoz, hogy tetsszen. A gyűrűsujjam kivételével mindenhol fehér alapra használtam, így sokkal jobban kijön a színe. De mivel két réteg fehérre két réteg MO kellett, plusz még egy fedőlakk, hogy ne akadjon be mindenhova, katasztrófa az eredmény. De ott is, ahol nem lett fehér alap. Ezzel még a Seche Vite sem bír el. 



Nehéz felkenni, nehéz eloszlatni a szilánkokat, nehéz használni. De azért az eredmény nem olyan vészes, csak tényleg hangulat kell hozzá. 1-2 napnál tovább nem volt még rajtam. Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor oké-oké, lehet szép is az eredmény, de hatalmasat csalódtam benne. Ez lehetne sokkal jobb is. :( Az illatáról még nem is beszéltem. Elviselem az erős illatokat, maximum kint a kertben használom, de ez olyan, hogy égeti a torkom, rendesen kellemetlen. (Megbocsátanám, ha normálisan lehetne használni.)

Ti próbáltátok már ilyen körömlakkot? Mi a véleményetek róla, vagy erről?




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest




8 comments:

  1. kár érte, pedig annyira szép. *-*
    nekem is van egy hasonló lakkom, L.A. Color márkájú, hamarosan írok róla tesztet. :)

    ReplyDelete
  2. szép ez a szín!! tetszik!

    ReplyDelete
  3. Amennyire azt vártam, hogy meseszép lesz, akkora csalódás lett :(

    ReplyDelete
  4. nekem van ilyen lakkom.egy db. szerintem nagyon gumis az állaga nyúlik ragad tapad és sohasem akar megszáradni.nekem ez a márka nem tetszik több lakkot nem veszek tőlük.

    ReplyDelete
  5. Üvegben nagyon tetszetős, de sejtettem, hogy ilyen lesz, mert van egy hasonló lakkom, Color Clubos, csak annál átlátszó lakkban vannak ilyen kis szilánkok, amik egyszerűen nem terülnek a körmön, nehezen szárad, akad mindenhová. Hát azt a lakkot a tesztkör után nem is használtam többé. Pedig ez a Models Own lakk annyira szép is lehetne, csak kár, hogy ennyit kell vele szerencsétlenkedni :(

    ReplyDelete
  6. Úúúú nekem a képek alapján nagyon gagyinak tűnik, de lehet, hogy élőben jobb, nem látszanak annyira az egyenetlenségek. Egy ilyen márkától sokkal többet lehetne várni.

    ReplyDelete
  7. a színe szép, de olyan, mintha besűrűsödött lakkal dolgoztál volna:S

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Manna: Hidd el, én is nagyon sajnálom =/

    CRaPTRaSH: Hasonlóan gondolom én is, de azért még öntök bele reményt. :D

    Ági Mdolla: Én is ezt tapasztalom, és akárhogyan ügyeskedhetek, a végeredmény gagyi lesz. :( Bár én azért még leskelődök a Models Own lakkoknál. :D

    Glitterfinger Lexa: Pontosan! Annyi lehetőség rejlik egy ilyen lakkban, ehelyett csak szívózik. :(

    Zsozsó: Azért gagyinak nem gagyi, bár közel áll hozzá. Én is sokkal többet vártam volna.

    Lauren McGuy: Csakis a színe miatt nem repült még ki az ablakon. :D A sűrűsége pedig tényleg elég rossz =/

    ReplyDelete