3 November 2013

249. IsaDora Sugar Crush - 112 Emerald Crush

Hollandiában, legalábbis a városban, ahol élek, van egy igazán elszomorító tény. Nem lehet IsaDora körömlakkot vásárolni. Ez azért is hat rám így, mivel az egyik kedvenc márkámról van szó, tökéletes volt eddig minden lakkja, amit vásároltam, sosem csalódtam még benne, és az itteni árak mellett nem is horrorisztikus az összege, ha forintban gondolkozunk, bár ettől függetlenül sem a legolcsóbb. De ha vannak olyan különleges darabok, mint a mai vendégünk, akkor minden pénzt megér befektetni. Így akiket otthon hagytam, gondoltak rám, és megleptek ezzel a kis csodabogárral (és még több más szépséggel is). Büszkén mutatom be a mai tesztelés alanyát:

IsaDora Sugar Crush - 112 Emerald Crush


Annyi helyen láthattátok már, annyiszor lehetett róla olvasni, de egyszerűen a szívem szakadna meg, ha kihagynám, és az én ömlengésem nem kerülne be a blogbejegyzések rengetegébe. Már a 6 ml-es üvegben is annyira fenségesen mutat, hogy nem lehet nem csodálni minden forgatás alkalmával. A fekete alapban mélyen, tökéletesen megcsillannak a zöld csillámok, amelyek nem mellesleg bizonyos szögben lilának mutatkoznak (ezt az üvegen is láthatjátok). Ecsetről sem tudok más írni, csak azt, amit eddig. A legjobb.



Mikor megkaptam, nem sokkal utána indult a Halloween Week, így a kipróbálása igencsak váratott magára, amiért már szinte elvonási tüneteim voltak. Persze ez így fura, mivel még nem használtam, de tudjátok, ha valamihez nem tudtok még hozzányúlni, de nagyon akarjátok, akkor még jobban kívánja a kis lelketek. 
Benne sem kellett csalódnom. Két rétegben már tökéletesen fedett, és igazán csodás arcát mutatta meg. A matt finis ellenére is szikrázott, ragyogott, csillogott a zöld rengeteg ebben a fekete színbe. El sem tudom képzelni, hogy már ne legyen a kollekcióm tagja.



A lila hatás a körmökön már nem valósul meg, titokban egy kicsit sajnálom, de cseppet sem érdekel, mert amit látok eltereli erről a gondolatomat. Hajaj, tényleg nem jut eszembe semmi rossz. A tartóssága kitűnő, nem olyan érdes a felülete, hogy csiszolópapírnak is elmenne, gyorsan szárad, mi kell még? 
Próbáltam nektek lámpafényben is elkapni, nem csak természetesben, de nem igazán tükröződött vissza az, amit én láttam, ez egy olyan dolog, amit át kell élni. :D


Tehát végeredményben egyre nagyobb helyre lesz szükségem, hogy a szívemben elraktározzam a kedvenceimet, de ő neki külön lakosztálya van a többi IsaDora-val. :D Ami még kihagyhatatlan lehetőség, hogy a Rimmel féle változatot is beszerezzem, kíváncsi vagyok mennyire hasonlóak, és természetesen be akarok raktározni ebből a szépségből. :D

Nektek hogy tetszik, esetleg próbáltátok már?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest



6 comments:

  1. Ohh annyira szép ez a lakk, már a múltkor majdnem megvettem, de aztán rájöttem, hogy igazából nem használnám sokszor, csak nézegetném sokszor :D

    ReplyDelete
  2. Nekem ez már nagyon sötét, nem az én ízlésem, biztos csak kevésszer használnám. Persze szép, de inkább máson nézegetem :)
    Lesz még Hollandiás poszt?

    ReplyDelete
  3. nekem nagyon tetszik:) szuper a színe.

    ReplyDelete
  4. Gabica: :D Tényleg nagyon csodálatos, és különleges. Mivel nem sok van az üvegben, így én sem fogom túl sokszor használni.

    Audrey80: Mindenkinek más jön be, van az IsaDorának még több világos lakkja is. ;)
    Persze, hogy lesz! Már készen is van, jövő héten valamelyik nap kint lesz. Lehet már holnap. :)

    Mdollas Nails: Örülök, hogy tetszik! :)

    ReplyDelete
  5. Szép, bár nekem jobban tetszene világosabban :)

    ReplyDelete