10 November 2013

253. Nail Club - Autumn Leaves

Sajnos két héttel ezelőtt úgy esett a dolog, hogy nem tudtam részt venni a lányokkal a Nail Club-os vasárnapon, amit nagyon sajnálok, de most újra itt vagyok, és teljes erőbedobással nekiestem a feladatunknak. :)

Autumn Leaves


Maga a téma nekem hihetetlenül tetszik, nem is próbálom tagadni. A színek, az ősz, az illatok, a látvány, minden annyira szép és tökéletes ilyenkor. Teljesen rá vagyok hangolódva. Ebben Ingrid fényképe is sokat segít, ugyanis a mai kezdőképet ő készítette. Ismét sokat ötletelgettem, sőt, több maninak neki is kezdtem, de valamiért mindig lemostam. Sosem éreztem azt, amit akkor, ha kinézek az ablakon, és megpillantom az őszi tájat. De a végére sikerült összehozni. :)




Igyekeztem az ősz legszebb színeit belevinni az alkotásomba, így egy átmenet mellett döntöttem, amit narancsos piros, és sárga színből hoztam össze. Annyira csodálatosak a fák, amikor így átváltoznak, egyszerűen nem tudtam ellenállni nekik. Végül ecset segítségével felvittem a lehulló barna kis leveleket, amivel még inkább fel szerettem volna idézni ennek az évszaknak minden szépségét.
Nekem eléggé tetszik a végeredmény, így még lehet hosszabb távon is fent marad a körmeimen. :D

Mi a véleményetek a mostani Nail Club alkotásról? :)

Többiek munkái:






Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest



10 comments:

  1. Tök jó lett! Nekem az apró levelek tetszenek a legjobban, nagyon eltaláltad. Tényleg mintha most hullanának le a fáról :)

    ReplyDelete
  2. az őszi körömkihívás keretén belül én is csináltam már hasonló manit. szép lett, imádom az átmenetet. :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon vidám lett, jók a színek!

    ReplyDelete
  4. Wow, so colourful and artistic! My nails look so boring now...http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/11/supernatural-nail-colour.html

    ReplyDelete