13 June 2014

366. Deborah Lippmann - Mermaid's Dream

Mára egy igazán különleges körömlakkal érkeztem, legalábbis az én részemről az. A kollekciómban is egyedinek tekinthető a márka és a finis szempontjából is. Akkor tettem rá szert, amikor még Apeldoorn-ban éltem, és ellátogattam Amszterdam-ba. Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy ugorjak be a De Bijernkorf épületébe, és nézzek körül, biztosan találok magamnak valót. Na, nem tévedett... Olyan szintű luxus van oda betömve, hogy az ember csak szájtátva bámul. A high end/luxus márkák kánaánjába érkezik az, aki átlépi a küszöböt. Nyilván ismerem a saját, jelenlegi anyagi helyzetemet, így az 1000 eurós táskák helyett a körömlakkok világába vetettem bele magam, és nagy nehezen kiválasztottam azt a csodát, amit ma láthattok a blogon. 

Deborah Lippmann - Mermaid's Dream



Na, ez volt az a lakk, amit megfogtam, és onnantól kezdve csak addig engedtem el, amíg a pénztáros hölgynek adtam. Utána is csak bámultam, és forgattam. Volt olyan pillanat is, amikor megijedtem, hogy kicsit "asszonyos" lesz a végeredmény, így volt egy kis félelmem is, de aztán ahogy felkentem, ez elúszott. Majd meglátjátok miért. ;)
Az üvege egyébként teljesen egyedi (bár azt hiszem a NYX is kiadott már ilyennel, de sebaj), ami 15 ml lakkot tartalmaz. Ebben az esetben egy csodás türkiz fémes lében úszik milliónyi kék-zöld-arany csillám. Nem is húzom tovább az idegeket...




Első rétegnél be kell valljam, hogy egy kicsit meglepődtem. Aztán ahogy felkentem a másodikat, és megkaptam a teljes fedést, ez az érzés átváltott csodálattá. Annyira szépen csillog napfényben, de akár árnyékban is, hogy nem lehet megunni. A csillámok tökéletes harmóniát alkotnak, és van olyan is, amikor inkább a kékes tónus uralkodik. 




Száradást tekintve is kitűnő minőséggel találjuk szembe magunkat, ugyanis ez nagyon gyors. Ami a finisét illeti. Na itt bajban vagyok. Extra sellős hatást kapunk, csodás fémes csillogása van (vagy inkább pikkelyes), a felülete viszont enyhén érdes. Még egy réteg fedőlakk után is. Ez persze bennem egy pillanatig sem keltett ellenszenvet, de azért jobb, ha tudjátok. :) 
Egyetlen egy hátránya van ennek a lakknak. Ha felkented, nehezen állod meg, hogy ne használd gyakran, és így gyorsan elkezd fogyni.... Tapasztalat, párszor már felkentem. :D

Nektek tetszik ez a körömlakk? Próbáltátok már ezt a körömlakk márkát?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 



8 comments:

  1. Nagyon különleges lakk :) Sosem láttam még hasonlót.

    ReplyDelete
  2. Gyönyörű! Rajtad annyira jól mutat minden különlegesebb lakk :)

    ReplyDelete
  3. Gyönyörű lakk, nagyon jól áll Neked! Szívesen elfogadnék pár Lippmann lakkot... :D

    ReplyDelete
  4. Jajj de szépséges ez a lakk! :)

    ReplyDelete