15 August 2014

386. KIKO - 372 Nude

Amikor St. Tropez-en nyaraltam, és meglátogattam a várost, tudtam, hogy amint lesz egy szabad pillanatom, körbelesek beauty fronton is. Mert ki az a körömlakkgyűjtő, aki egy idegen országból nem hoz magának valami meglepetést? Nem véletlenül négyszereződött meg a kollekcióm Hollandiában. :”D Elvégre idegen ország… Viccet félretéve. Amikor megláttam a KIKO üzletet azonnal tudtam, hogy innen fogok bevásárolni. Jött velem két körömlakk, egy rúzs, egy pirosító/szájfény, egy parfüm, egy szemhéjceruza és egy szemceruza.

When I was on holiday in St. Tropez and I visited the old town, I knew, I would like something special for myself. I had some free hours, so I checked the beauty opportunities. I have a nail polish addiction, so when I’m abroad I buy some. This is the reason of my huge collection in the Netherlands. I saw the KIKO Milano Store, and I knew, this is my place. I bought two nail polishes, a rouge, a cheek&lip tint, a parfume, an eye shadow and an eye pencil.

Kiko – 372


A KIKO is egy teljesen új márka nekem, mint az Illamasqua. Még sosem próbáltam. Amikor bent voltam az üzletben, a színválaszték nem volt nagyon nagy, így az egyik választottam egy nude lakk lett. Nem tudom miért, de ősz előtt úgy éreztem szükségem van egy jó árnyalatra. Első körben egészen megtetszett.

KIKO is a new brand for me, like Illamasqua. I’ve never tried this before. When I was in the boutique, they didn’t have so much colours, so I chose just one nude polish (and one more nice shade). I don’t know why, but I needed one more before autumn. At first I liked it.



Két rétegben tökéletesen fedett, és egészen gyorsan megszáradt. Az árnyalata inkább lilásabb, mint sárgás, így nude taupe-nak tudnám leginkább jellemezni. Ha egyáltalán létezik ilyen. Nekem hihetetlenül megtetszett, így valószínűleg gyakran fogom elővenni.

I used two coats and it was perfect. It dried very quickly too. This shade is a little bit purple, not the yellow tone, so I think it’s a nude-taupe. If it is a real colour. I really love it, so I think I will use it a lot.



A gyűrűsujjamra egy kis csavart csempésztem. A P2 arany sand lakkjával és az IsaDora Wine Crush-sal színátmenetet készítettem, ami tökéletesen illett a KIKO-hoz. Egyszerűen rajongtam ezért a manikűrért, még így nyár közepén is. Habár Hollandiában már kora őszi idő van.

Összességében nagyon megkedveltem ezt a KIKO körömlakkot, mivel hihetetlen egyszerű a használata, és csodás az árnyalata. Többször fogtok még vele találkozni.

I made something else on my ring fingers. I created gradient with P2 – Precious (gold sand) and IsaDora – Wine Crush (purple sand) polishes. They were a perfect match I guess. I fell in love in this manicure, although now it’s summer, but in the Netherlands the weather is like early fall.

Overall experiences, I love this KIKO nail polish, because I can use it very easily and this shade is perfect for me. You will meet with it a lot of time. ;)

Mi a véleményetek erről a körömlakkról? Próbáltátok már a KIKO márkát?

What do you think about this nail polish? Have you tried this brand?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram    |   Tumblr





12 comments:

  1. Hozzád hasonlóan én is rajongok ezért a manikűrért, fantasztikusan néz ki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Örülök, hogy neked is tetszik és köszönöm a dicséretet. :)

      Delete
  2. Tetszik. ;)
    Egy szép és jól fedő nude lakkot még vadászok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha esetleg KIKO üzlet közelében jársz, vagy rendelsz, vagy valakivel összeállsz, akkor próbáld ezt ki nyugodtan. Nekem mindenhogyan bevált. :)

      Delete
  3. De jó színe van!!! Az átmenet is tetszik, meg magában a nude lakk is :)

    ReplyDelete