9 March 2016

446. KIKO Nail Cuticle Scrub & Care and Nourishing Oil


Today, I want to show you some new things in my nail polish stuff. I usually use the same thing for my nails for nail care but sometimes I like to try new products. KIKO had a huge sale in January, so I looked around (almost every day) and found two pens. One is a kind of oil treatment and the other one is a cuticle scrub. I was very curious and I bought it. Let’s check out how they work.

A mai napon meg szeretnék nektek mutatni kettő új dolgot a körömápolási cuccaim között. Általában, mint tudjátok, mindig ugyan azt használom, és nem igazán esek neki kísérletezéseknek, ha körömágyápolásról van szó. Ami bevált, az bevált. De néha azért jön egy kis kattanás és a KIKO-éknál akció volt... Nem is kell több. Volt az akciós termékek között kettő körömápoló toll is. Az egyik olajozásra szolgál, a másik a fölösleges bőr eltávolítására. Eléggé kíváncsi lettem, így megvettem őket. Nézzük megérte-e.Nail Cuticle Scrub & Care Pen

When I removed my cuticle earlier, I always used something else than a scrub pen. The whole procedure was easier with this product. I applied it on one nail’s cuticle, waiting few seconds, scrubed it gently and I removed it. When I finished my all nails, I washed it off, and the effect was really good. Especially with this form it is much more easier when you push back your cuticles. By the way, it has a real scrub formula, so be gently if you have sensitive cuticles, before you hurt yourself. To get the product, you need to turn the end of the pen.

Régebben, amikor a felesleges körömágybőrömet távolítottam el, akkor mindig valami mást használtam, mint pl egy erre kitalált toll. Jöttek a gélek, stb... Az egész procedúra teljesen más volt, ezzel viszont egyszerűbb. Először felvittem azt a sűrű krémet, ami tekerés következtében kijön belőle, elkentem, majd vártam pár másodpercet. A szemcséknek köszönhetően pedig gyenge dörzsöléssel lejött a felesleg, és ezzel a formával a visszatolás is egyszerűbb. Viszont tényleg óvatosnak kell lenni, ha túl erősen csináljátok, és érzékenyebb a bőrötök, fájhat is.


Nail Cuticle Nourishing Oil

It has a thick oil formula which doesn't run around your whole hand after you apply it. Thank God! So this is a good point. It won’t do any magic with your cuticles, but it will make it soft and nice especially after the scrub. Then you definitely need an extra treatment. It has also a really nice smell which isn’t too strong. I simply love it. Firstly, you need to turn the end of the pen, and you will see that the oil comes out from the middle of the brush part. Then apply it on your cuticles, wait as much as you want, and then wipe it off.

Ennek egy eléggé sűrű olajformulája van, így nem lesz a szempillánk hegye is olajos, amikor felvisszük, és nem folyik a lábujjaink közé is. Hál istennek. Ez már egy jó pont neki. Nem fog egyébként hatalmas csodát művelni, de nekem így is bevált. Széppé és hidratáltá teszi a körömágyamat, főleg a radírozás után. Akkor amúgy is extra hidratálásra van szüksége mindenkinek. Az illata is mesés, nem túl erős, inkább kellemes. Szóval, itt is tekerni kell a toll végét, majd az ecsetes felével bekenni a körömágyunkat. Várhatsz ameddig csak szeretnél, majd töröld le, és kész is. :)


I really like these products, and I use them frequently. Moreover, next day I went back and I bought more. :D Also for my step-mother. She thinks that these are good ones too. If you want to buy them, you can find it in every KIKO store or online in the webshop. It also ships to Hungary ;)

Igazán megkedveltem ezt a két terméket, olyannyira, hogy másnap vissza is mentem feltankolni belőlük, még a mostoha anyukámnak is. Ő is egyetért a minőségükkel. Ha KIKO bolt közelében vagytok érdemes őket megvenni, vagy a webshopjukból megrendelni, mert jó kis termékek. :) Szállítanak Magyarországra is.


MariaFacebook   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   

No comments:

Post a comment