3 March 2016

444. Born Pretty Store - Mirror Nail Polish Set


I’m back to Rome and back to my daily routine, also I'm here again with another post. I have so many beauties to show and finally my camera is good too. Today, I want to show you a really unique nail polish which looks so good. It is a nail polish duo which promises mirror nails. I found it ‘accidentally’ when I was looking for my new items in the BornPretty Store webshop. I was very curious what they can do.

Újra Rómában, és újra visszatértem a napi rutinjaimhoz, tehát a blog is visszarázódik a rendes kerékvágásba. :) Rengeteg szépségem van, amit meg szeretnék mutatni, és végre a kamerám is elkészült. Ma egy igazán különleges lakkot szeretnék nektek bemutatni, ami eléggé jól néz ki. Ez pedig egy körömlakk duo, amely tükörfényű körmöket ígér. Egészen véletlenül akadtam amúgy rá, miközben a Born Pretty Store webshopját böngésztem, és eléggé kíváncsivá tett, hogy vajon tényleg azt tudja-e, amit.




I wrote that it is a duo. You got a top coat and the silver polish (or something like that, you will see why I write it like this). I needed few testing to find out how it is working. Really. I didn’t check it on the internet and I know why is a good question. In the end, I found a pretty good way to get the almost mirror nails luckily.

I’m going to explain you how I did it and this way you will find this duo as an awesome one. So, like with the OPI mirror nail polish, you also have two different bottle, luckily here, they are the same size. One is the mirror nail polish and the other one is the top coat. I didn’t use any other one. The last one was a big fail like this because of that I needed a little bit more time.

Here is a step-by-step for you (I did like this in the pictures): 
  1. Apply one coat of the mirror nail polish top coat on your cleaned nail (otherwise it won't be that smooth because of the oil) and let it completely dry (or a basic base coat, I could read this on the site, I don't know it is working or not lik that).
  2. Then apply two coats of the mirror nail polish (or one but then go through more on your nails with the brush). Don’t be scared, it is not a typical one. First you need to shake it and you will hear a kinda spray paint sound. It will also look like that.
  3. It dries immediately, so you are ready and got the perfect mirror look. BUT! I let it like that and after a few hours it disappeared from the tip of my nails, so badly. And then I knew I need something as a top coat. I applied what I got in this pack. After that It wasn’t that shiny anymore and got some stripes but it was still good. Not the best but good enough.
Mint ahogy írtam, ez egy két lakkból álló csomag, amely tartalmaz egy fedőlakkot és egy ezüst körömlakkot (vagy legalábbis valami hasonlót). Ki kellett kísérleteznem, hogy hogyan is működik, ugyanis elsőre nem sikerült teljesen. Ehhez az is hozzátartozik, hogy nulla kutatómunkát végeztem hozz. Hogy miért, az egy jó kérdés. A végén csak sikerült elérnem valami tükörfélét. 

Megpróbálom nektek elmagyarázni, hogy végül is mire jutottam. Ezekkel a lépésekkel elég jól teljesített a két lakk. Mint ahogyan az OPI-nál is láthattuk, itt is két üveget kapunk, szerencsére egyező mennyiséget. Nem is értem, hogy csinálhatott ilyet a fent említett márka. Csak ezt a kettőt használtam, és ebből okoskodtam ki, amit a képeken is láthattok. A fedőlakk, mint olyan egyébként egy nagy fail volt számomra.

Íme, a lépések, ahogyan én dolgoztam velük:
  1. Vigyél fel egy réteg fedőlakkot a teljesen megtisztított körmeitekre. Ha nem teszitek nem lesz egyenletes az olajos foltok miatt. Hagyd teljesen megszáradni. (használhattok sima alaplakkot is, legalábbis ezt olvastam most a honlapjukon.)
  2. Ezután vigyetek fel két réteget a fura állagú ezüstből. Egy is elég, de akkor többször át kell húzni az ecsettel. Amúgy ne ijedjetek meg, a hangja olyan, amikor felrázzátok, mint ha festékes spray-t ráznátok. :D Meg egyébként, úgy is néz ki. 
  3. Azonnal, szó szerint azonnal megszárad, tehát már el is készült a tökéletes tükrös manikűr. DE! Mikor így festetem, utána én mentem is a dolgomra, és elég hamar lekopott. Pár óra alatt. Tehát így maximum egy esti bulira okés. Végül mégiscsak használtam a fedőlakkot, viszont azzal eltűnt ez a look és kaptam egy tompább csodás ezüstöt, ami ici-picit csíkos. Nem a legjobb, de nem is rossz.






So, my experience is that if you want the brutal mirror nails look like for me on the photos, then you shouldn’t use any top coat. In this case it is only good for a night out. For a longer wear give a coat of the mirror nails top coat. It will be more solid but at least it is not that boom-in-to-your-face at the daytime. If you want to order it, you can find the link below. You can also use my coupon code for some discounts. ;) It is PABQ10.

Tehát, a tapasztalatom az, hogy ha totál tükrös körmöt szeretnétek, mint a képeken, akkor nem ajánlott fedőlakkot használni. Hosszabb viselésre azonban ajánlott, de akkor ki kell egyezni a tompább csillogással. Ami egyébként jól néz ki napközben, nem égeti ki a szemet. :D Ha szeretnétek ti is kipróbálni, akkor az alábbi linken meg tudjátok rendelni. E mellé használhatjátok a kuponkódomat is egy kis kedvezményért (PABQ10).






Maria



Facebook   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   



2 comments:

  1. Nagyon extra! És ha csak a végére teszel fedőlakkot, mintha francia lenne? :) Matt véggel?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ez nagyon jó ötlet! Ki is próbálom majd :)

      Delete