15 December 2012

4. Kívánságlista

Karácsony előtt mindenki nagy izgalommal keresi a tökéletes ajándékokat a barátainak, családtagjainak. Én már a legtöbb ajándékot beszereztem, így egy saját kis körömlakk kívánságlistát is összeraktam. :)


1. OPI - The World Is Not Enough (Skyfall collection): Ennek a lakknak különleges ezüstös-barnás színe van. A különleges színét a holocsillámoknak köszönheti, így ragyoghatnak a körmeink amíg le nem mossuk!
~ 1990 Ft

2. Collistar - Aubergine Glitter: Ez a lakk olyan, mintha egy fekete lakkot összekevertünk volna a Maxfactor Fantasy Fire lakkjával. Legalábbis a csillámok erre utalnak. De mindemellett ápolja és gyógyítja a körmeinket.
~ 4880 Ft

3. OPI - The Living Daylights (Skyfall collection): Hihetlenül teszik ez a fedőlakk! Sok-sok színhez illik, hatalmas csillámok, amelyek színösszeállítása nem éppen megszokott.
~ 1990 Ft

4. A-England - Ophelia: Kedvelem a csillámos lakkokat, azokból is a sötétebb árnyalatokat. Ősszel/télen pedig ez a lilás árnyalat tökéletes!
~ 3300 Ft

4. Butter London - Fiddlesticks: Nagyon szeretem a lakkokban a bordós pirossas színeket, talán ezek a kedvenceim (túlnyomó részt ezek is szerepelnek a listán). Ez a körömlakk nem teljesen csillogó, kissé matt hatású málnás színben pompázik. Maga az álom! :)
~ 3000 Ft

YSL - Rouge Pop Art: Ha az életben csak egy színt hordhatnék, és bármelyiket választhatnám, ez lenne az. 
~ 6000 Ft

Essie - Carry On: A képen világosabbnak tűnik, mint amilyen a valóságban. Ez egy mély bordós-lilás lakk, annak is egy szép árnyalata.
~ 1800 Ft

Dior Vernis - Psyhedelic Orange: A többivel ellentétben ez kifejezetten nyári körömlakk. Ez a korall árnyalat elengedhetetlen nyáron. 
~ 6800 Ft

Remélem legalább egyet sikerül majd beszereznem! :)

Nektek melyik az álomlakkotok?

Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:

4 comments:

  1. Nagyon tetszenek az általad kiválasztott árnyalatok, az Essie - Carry On meg is van és élőben is csodálatos. :)

    ReplyDelete
  2. Egyik bejegyzésedben írtad, hogy Budapesten is lehet Essie lakkokat venni. Te hol veszed?

    ReplyDelete
  3. Én a Belgrád rakparton, a 2mbeauty-ban szoktam venni. (http://2mbeauty.com/)

    ReplyDelete
  4. Köszönöm! Látom online is lehet rendelni :) Ez tökéletes!

    ReplyDelete