4 July 2013

166. Rimmel - 311 Spring Yellow - Models Own - Dancing Queen

A mai napra két igazán különleges körömlakkal készültem nektek. Már elég régóta be vannak fotózva, és a véleményem is eszméletlen jó róluk, csak még nem volt időm megírni. Ma azonban ez változott, végre ki tudom nektek fejteni miért is lett ekkora ez a rajongás a két körömlakk felé.

Rimmel - 311 Spring Yellow  -  Models Own - Dancing Queen


Rimmel - 311 Spring Yellow: Igaz, a neve tavaszi színre utal, de nyáron is tökéletesen megállja a helyét. A Rimmel legújabb lakkjai közül való, ráadásul a limitált szériából (azt hiszem még kapható Magyarországon). Mivel a tökéletes sima egyszerű sárga körömlakkot keresem, ezért esett erre a választásom, amikor megláttam a pultokon. Az üveg felépítése egyébként jó, a kupak kicsim bumszli, de használható, az ecset pedig tökéletesen alkalmazkodik a lapított és lekerekített fejével a körmeimhez.



Két rétegben használtam. TÖKÉLETES a fedése. Nem lehet egy pillanatra sem belekötni. Annyira szépen terül a körmökön, hogy az valami hihetetlen. Gyors a száradása is, így ha vastagabb rétegben viszitek fel, az sem akkora probléma. Extra tartós. 4 vagy 5 napig volt a körmeimen, és tényleg semmi bajuk nem volt. Fedőlakkot ezeken a képeken még nem láthattok, de anélkül is ennyire fényes. Na, de a színe. Nekem ez az igazi sárga szín, ráadásul ez néz ki legjobban a bőröm tónusa mellett.



A második körömlakk:

Models Own - Dancing Queen: Első Models own rendelésemhez kapcsolódik ez a lakk, amit az Asosról szereztem be. Amikor megláttam ezeket a csillámos fedőlakkokat, nagyon nehéz volt a választásom, mivel midnegyik nagyon szép. Töménytelen mennyiségű glittert tartalmaz. Magáról a lakkról egyébként az a hír járja (nem csak erről, az összesről), hogy rettentően büdösek. Nos ez igaz. Én óvatlanul szagoltam bele, nem úgy, ahogyan azt kémia órán tanítják, így majdhogynem kiégette a torkomat. De a látvány kárpótol bennünket.



A teljesen színtelen alap tömve van közepes kék, zöld és aranya hatszögekkel, mindenféle formájú nagy világos kék izékkel, kicsi arany hatszögekkel, nagy holo rombuszokkal. A körmeimen összesen EGY rétegben használtam. Tehát tényleg megkapjuk azt, amit megfizettünk, nem csak egy-két kósza csillámot.



Napfényben az egész csak úgy szikrázik, nem lehet abbahagyni a bambulását. Nyárra valóban a legjobb párosításnak látom, sőt, most kedvet is kaptam hozzá, hogy viseljem. :D 

Összességében mind a kettő körömlakkal tökéletesen meg vagyok elégedve. Azt kaptam, amit vártam, tökéletes államvizsga ajándékok. :)

Nektek hogy tetszik ez a két körömlakk? Melyik a kedvenc sárgátok?




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest


11 comments:

  1. Nagyon jó ez a két szín! Nekem a kedvenc sárgám az Aden 81-es lakkja. Kicsit neonon, hidegebb szín. De ez a mélysárga is nagyon bejövős :)

    http://glitterfingersss.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  2. Óóó de jók így együtt *-*

    ReplyDelete
  3. Wow, de szép ez a sárga :))

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. nagyon jól mutat ez a két lakk együtt:))

    ReplyDelete
  5. De széééépek! *.*
    Kár, hogy itthon nem lehet kapni a Models Own lakkokat. :(((

    ReplyDelete
  6. Nagyon szép ez a sárga! Olyan igazi sárga, se nem neon, se nem mély, ideális :-)

    ReplyDelete
  7. De kis szépek együtt és külön-külön is! :)

    ReplyDelete
  8. Jaj de jó ez a párosítás :))

    ReplyDelete
  9. Glitterfinger Lexa: Én ezt inkább közepes sárgának mondanám, nem az a tojássárgája szín. :D

    xstrawberrykissx: Az Asos-ról ingyenes a szállítás, így max csak várni kell rá. :)

    djkaty: Pontosan! Végre! :D

    ReplyDelete
  10. nagyon szuper páros, a Models Own valami mesés lakk *-*

    ReplyDelete