23 July 2013

179. H&M Glitter Nail Polish Szett

Vééégre a mai napra be tudtam fejezni nektek a tesztelést erről a kicsi szettről. Többen is írtátok a hollandiai haul-os bejegyzésemben, hogy nagyon érdekel benneteket ez a kis csomag. Ahogy akkor is írtam, eszméletlenül megtetszett, amint megláttam, és gondolkodás nélkül vásároltam meg. Elsőre le fogom lőni a poént, egyszerűen tökéletes. Mielőtt bárki legörgetne, szólok, hogy rengeteg kép készült, így is nagy szelektálás volt. :)

H&M Glitter Nail Polish Szett


Maga a szett 4 db körömlakkot tartalmaz, Mindegyiknek aranyos kicsi kis üvege van, amelyek 5 ml csillogást tartalmaznak, kivéve az elsőt. 
1. White - fehér alap
2. Pink - rózsaszín glitteres
3. Blue - kék glitteres
4. Black - fekete glitteres
Micsoda kreatív nevek... :D Na, de amúgy nem tudom, hogy glittersandwich-nek készültek-e vagy sem, én simán a fehér alapra vittem fel mindent. Nézzük őket egyenként a fehérrel.

White

Erről külön nem készültek képek, de röviden leírom a lényeget. Féltem, hogy nem lesz a legjobb, elvégre "csak" egy H&M-es körömlakkról beszélünk, de meglepően jól teljesített. Két rétegben tökéletesen, minden gond nélkül fedett, méghozzá nem is vittem fel vastagon. Nem buborékosodik. Azonban a száradása nem fog csúcsot dönteni. Fedőlakk nélkül nem igazán teszteltem mennyire vált be, bár volt ahogy kihagytam egy kis részt, ott elkezdett 2 nap múlva kopni.

Pink



Az üveg tömve van sok sok nagy púderrózsaszínes hatszögletű glitterrel, és ennek a kicsinyített másával, de ezen kívül felfedezhetünk még nagy piros, lila és hologramos csillámokat is. Szokatlan párosítás, de a végeredmény nagyon jól néz ki:




Egy rétegben használtam a csillámos fedőlakkot a fehér színen, és így is pont elegendő mennyiség került fel a körmeimre. Fedőlakk nélkül sem egyenetlen a felülete, de én azért mindig teszek rá, nehogy valami felsértse. A végeredmény amúgy hihetetlenül bejövős, de nem csak nekem. Aki látta egyből megdicsérte.

Blue



Ez sem egy sima egyszerű kék csillámos lakk, inkább olyan, mint a Polka.com kicsi hugicája. Nagy hatszögletű kék csillámokkal és hasonló formájú pici kékekkel és pinkekkel van megtömve. A végeredmény itt is teljesen magával ragadott.




Szintén csak egy rétegben vittem fel, és itt is sok-sok glitter került a körmeimre. Ha egy kicsit nagyobbacska lenne a pink csillám tényleg egy az egyben Polka-s lenne (Vagy legalábbis még hasonlóbb).

Black



Ez az egyik kedvencem. Annyira különleges, és szép végeredményt lehet vele elérni, hogy az valami hihetetlen, főleg így a fehér alapon. A színtelen lakk tömve van apró kis fekete glitterekkel és nagy hatszögletű + csík hologramos csillámokkal. Nem tudok betelni vele! Ősszel több sötétebb színen is ki fogom próbálni.




Ugye mennyire szép??? Mintha Túrós mákos édességbe mártottam volna a körmeimet. Mint az előzőeknél itt is csak egy réteget használtam, nem akartam túlzásba esni, de nehezen álltam meg. 

Összesítés

Mindegyik fedőlakk nagyon tetszik, így használat után sem bántam meg egy pillanatig sem, hogy megvásároltam. Körülbelül 3 napig hordtam őket, fedőlakkal addig semmi gondjuk nem volt. De mint említettem, ahova nem kentem véletlenül, ott volt egy kis kopás. Majd még szendvics formájában is ki fogom ezt a szettet próbálni, arról is hozok majd bejegyzést! :)


Nektek melyik a kedvencetek? 




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest







17 comments:

  1. Imádom ezeket a körömlakkokat mindegyik gyönyörű !! Talán a legkiemelkedőbb az a kék. Szívesen megnézném még, hogy mit hoztak volna ki a zöldből és a pirosból. Remélem itthon is lehet kapni :)

    ReplyDelete
  2. hu mindegyik tetszik
    szeretném levadászni nálunk is

    ReplyDelete
  3. A fekete engem mákra emlékeztet :D
    Mindegyik nagyon jól néz ki és addig nem nyugszom, amíg meg nem kapraintom őket :)

    ReplyDelete
  4. nagyon jók :) de nekem a fekete glitteres a kedvencem <3 de mindegyik nagyon tetszik :)

    ReplyDelete
  5. Nekem sorrendben: fekete, kék, rózsaszín. De lehet, hogy a fekete meg a kék egy szinten van :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eldöntöttem a fekete a legjobb :D :D Nekem a mákos fagyi jut róla eszembe. És azt szeretem. :D :D

      Delete
  6. a kék tetszik a legjobban. aki a polka.com-hoz keres esetleg dupe-ot, annak ajánlanám a flormar (elvileg a hónap végén vagy augusztus elején megjelenő) glitteres lakkok közül gl09-est. én már alig várom, hogy lecsaphassak rá! :)

    ReplyDelete
  7. A rózsaszín tetszik a legjobban :) Nem tudod véletlen, Magyarországon lehet kapni? Én sajnos nem láttam még egyik boltban sem :(

    ReplyDelete
  8. Az a Lány: Jajj, az is nagyon szép, de nekem a kedvenc a fekete maradt. :D Én is kíváncsi lennék még több színre, de ki tudja, lehet hoznak még valamit, mindig van valamilyen újdonság.

    Ági Mdolla: Hajrá! Teljesen megéri!

    fikusz: Igen-igen, engem is! :D

    Akane: Nekem is! ;)

    Zsozsó: Igeeen, a fagyi is nagyon jó hasonlat. :)

    Lilla: Köszi!!! Remélem aki keresi a dupe-ot olvassa!

    Freja: Na, az első rózsaszínes! :) Nem tudom sajnos, a másik glitteres lakkot is égen-földön kerestem, és itt találtam meg, pedig az kapható otthon is, így csak azt tudom mondani, hogy ha H&M közelben vagy mindenképpen nézz körül, kitudja! :)

    ReplyDelete
  9. nagyon tetszik! összes kellene <3

    ReplyDelete
  10. Továbbra is nagyon tetszik ez a szett. A kék és a fekete a kedvencem. Aztán variációban határ a csillagos ég, szerintem ezeket akármilyen alapra kened, akkor is csodaszépek maradnak :D

    ReplyDelete
  11. A középső KELL nekem! :)

    ReplyDelete
  12. Blue-Pink-Black: nekem így jön a sorrend, a Blue egy nagy szerelem! <3

    ReplyDelete
  13. gyönyörű mind, a kék és a rózsaszín fedőlakk egy csoda :)

    ReplyDelete