30 July 2013

184. H&M Glitter Nail Polish - Blue

Mára egy igazi különlegességet hoztam nektek, legalábbis nekem minimum egy szent grálként szerepel a tudatomban/kollekciómban. Olyan sokat kerestem otthon, nagyjából az összes környezetemben előforduló H&M-et átvizsgáltam ezért, de soha sehol sem találtam. Annyira bosszantott akkor, de beletörődtem, és meg is feledkeztem róla. Aztán egy hétvégi shoppingolás alkalmával (mert mivel mással üthetném el az időmet...:D) betértem ebbe az üzletbe. Gondoltam meglesem a kozmetikai részleget, milyen újdonságokkal találom magam szemben. Aztán egyből megpillantottam ŐT! Meg persze egy másik csodát, a glitterszettet

H&M Glitter Nail Polish - Blue


Több helyen is olvashattatok már róla, de én sem hagyhatom ki a bemutatásból. Ugyanis a plátói szerelem immár megvalósult, lehet még erősebb lett. :D Na, de az üveg egy laposüveghez hasonlít, amiben 15 ml körömlakk van. Az ecsete hagyományos, a kupak nem a legszebb, de kézre áll. 
Az üvegben egyébként egy kékes áttetsző alapban van sok-sok kicsi csík alakú holografikus glitter. Na ez az, amitől annyira különleges hatása lesz a körmünkön.



Ez az a lakk, ami még azoknak is kell, hogy bejöjjön, akik ki nem állhatják a kéket a körmeiken. 4 napig volt rajtam, ami azért elég nagy szó. De nézzük mit tud.
Két rétegben is jól fed, de kíváncsi voltam arra milyen egy harmadikkal. Na így az igazi. Olyan szép mélysége lett, amiért nem gond ez a mennyiség. Gyorsan szárad, nyilván a sok glitter miatt, és tökéletesen terül. Néha meg kell igazgatni a csillámokat, ha lelógnak a körmeinkről, de ez nem okoz különösebb bosszúságot. 




De ez a látvány! Komolyan nem tudok betelni vele! Ráadásul a legtöbb glitter egy irányba fordul, így nincs is rá jobb hasonlat, mint a tengerekben úszkáló gigantikus halrajok. Napfényben egyszerre csillannak fel, együtt "mozognak", léteznek... Hihetetlen. Szabadban, közvetlen napfényben ez még erőteljesebb. Ami még egyébként fontos, hogy extra tartós. Ebben a 4 napban semmilyen kopást nem észleltem. Semmit. 

Tehát az összefoglalásba is csak annyit tudok mondani, hogy nem tudok belekötni, de az igazat megvallva nem is akarnék. Aki szereti a kék lakkokat, és a csillogást, lehetősége van a megvásárlásra is, akkor egy pillanatig se gondolkozzon. Az ára egyébként otthon 1000 Ft körül van, itt 3 euró valamennyi. Már kidobtam a papírját. 

Hogy tetszik ez a lakk? Megvan esetleg, vagy kívánságlistás?




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest




18 comments:

  1. Hát ez hihetetlen, pont egy órája morfondíroztam a H&M-ben kezemmel ezzel a lakkal hogy megvegyem-e.....most hogy ezt láttam hazafelé megint mehetek be...:))) Baromi jól néz ki!! Azt hiszem kerekperec 990 volt az ára itt egyébként.
    Annyira nézegettem benne az ecsetet, hogy vajon az szépen terít-e? Olyan túl bolyhosnak meg nagynak tűnt, de ezek szerint oké.

    ReplyDelete
  2. Óóóóó, szerelmes vagyok. Kár, hogy nálunk szinte soha nincsenek a blogokon látott lakkok, mert csak redukált a választék. Hogy a fene enné meg :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pár napja az Arénában láttam néhány darabot :)

      Delete
  3. úristen ezt a lakkot AKAROM. :( :D

    ReplyDelete
  4. Csodaszép, és tényleg mint egy halraj :D

    ReplyDelete
  5. Wow, ez csodás! Kieset ta szemem! :D *.*

    ReplyDelete
  6. gyönyörű lakk. én is elfogadnám. :)

    ReplyDelete
  7. Lakk Matt: Na, akkor te a szerencsések közé tartozol... :D Én sehol sem találtam, de akkor VEDD! :D Ennyiért bőven megéri! :)

    djkaty: Ez a lakk Magyarországon is beszerezhető, csak én nem találtam meg soha... :D Tatabányán egyébként semmi sem szokott lenni ilyen téren a H&M-ben...

    Lora: Én is így voltam vele otthon is. Nézegesd a H&M-eket, hátha!

    Glitterfinger Lexa: Haha, ugye? :D

    Niki Strawberrykiss: :DDD Én rengeteget nézegettem, amikor fent volt. :D

    M.: Neked is csak azt tudom ajánlani, hogy minden H&M-ben, ami mellett elmész nézd meg! Otthon is fellelhető. :)

    ReplyDelete
  8. Miskolcon nem szoktak nagyon lakkok lenni, a többi meg iszonyú messze van :( de hátha majd az utamba sodródik :D ;)

    ReplyDelete
  9. Nem igazán tetszettek eddig ezek a "tollas" lakkok, de ez valami szuperjól néz ki! =)

    ReplyDelete
  10. Ez nekem is kell, mindig nézegetem a boltban, de felénk olyan gyér a lakk felhozatal, hogy reálisan nem is reménykedem a sikerben...

    De gyönyörűűűűű

    ReplyDelete
  11. Csodás, nagyon tetszik! :)

    ReplyDelete
  12. Nagyon szép ez a lakk!
    Azt hiszem kell nekem is!:)
    Más színben nem volt?

    ReplyDelete
  13. ez valami gyönyörű:) azt hiszem én is utána nézek majd a környéken:D

    ReplyDelete
  14. Nézegettem drágább és márkásabb körömlakkoknak az ugyanilyen textúrájú lakkjait, és olyan csúnyák voltak. Mintha simán belemártották volna a körmüket abba a csillámba. DE EZ *-* Maga a mennyország. Sokkal jobban néz ki, mint a drágább testvérei. Ha a bolt közelébe jutok, én is beszerzem :)

    ReplyDelete
  15. hűű miért érzek erős simogatás kényszert ennél a lakknál? :D
    csodaszép egyébként. *-*

    ReplyDelete