17 August 2013

197. Essence Sparkle Sand Effect - 156 Me and My Lover

Pár napja már találkozhattatok az Essence frissítés egyik lakkjával, ami nem csak színben új, hanem textúrában is. Végre ők is előálltak a homok-hatással. Ez pedig a 163-as számú Hey, Nude! lakk volt. Igen nagy ellentmondásokat kavart, megosztotta nagyon az olvasókat. Mára az egyik társát hoztam nektek. Van egy olyan sejtésem, hogy itt egy oldal felé fog billenni a mérleg. ;)

156 Me and My Lover



Már itt az elején leírom nektek, hogy ez az egyik LEGJOBB újítása a márkának. Komolyan mondom teljes szerelembe estem ebbe a lakkba, pedig meg sem akartam venni... Csak miután annyian írtátok, hogy kíváncsiak vagytok rá, így hoztam 1,59 eurónyi áldozatot, és megvettem őt is. Nem is dönthettem volna jobban.
Gyorsan tudjuk le a külsőségeket. Az üveg a szokásos, 8 ml-t tartalmaz. A lakk állaga kicsit sűrű, ahogy ezt a sand lakkoknál megszokhattuk már. A szín... mély bordós-pinkes-pirosas alapban van sok miniatűr arany és hasonló színű pehely, mint az alapszín. Az ecsete még mindig tökéletes, de nézzük használat közben (nem akarom tovább borzolni a kedélyeket :D)



Ennél tökéletesebb őszi-téli színt álmodni sem lehet. Hiába, a bogyós árnyalatok még mindig teljesen elcsavarják a fejemet. A kis arany pelyhek sem tolakodóak, éppen annyira látszanak, amennyire az nekem tetszik. A felülete pedig kellemesen érdes. :) 
De nézzük a többi tulajdonságában vajon különbözik-e a nude társától. A képeket két rétegben szerepel, tökéletesen fed, és így a szín is ki tud teljesedni. A száradási idő... gyors! Végre, nála nem kell sokat várni, szóval még ez is hibátlan.



Tartósságra sincsen panasz, de az a nude változatra sem volt. Komolyan mondom egy második üveg beszerzésén is gondolkozok, nehogy idő előtt kivonják, és én kifogyjak belőle. Nem gondoltam, hogy ilyet vált ki belőlem, de a top borongós időben elővehető lakkok közé nőtte ki magát pár ecsethúzás után. Jön majd olyan bejegyzés is, amiben a Lovely pirossal/naranccsal lesz összehasonlítva, így az alapján is dönthettek majd! :)
Ilyet sem szoktam írni, de ha valaki nem veszi meg, az bűnt követ el. :D Alap sand darab! 

Nektek hogy tetszik? 




Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest





16 comments:

  1. szerintem kicsit hasonlít az OPI Magazine Cover Mouse lakkjára :)

    ReplyDelete
  2. Ez valami eszméletlen! Megnézetem az OPI-t tényleg olyan :)) KELLKELLKELL!!!!

    ReplyDelete
  3. Inkább a nude szerepelne ilyen szépen :D Még mindig nem vagyok pirosas :)

    ReplyDelete
  4. Na, ez igen :D Ezzel most meggyőztél, pedig a nude után már majdnem letettem az egész essence-sand vonalról :))

    ReplyDelete
  5. Nagyon szép! Imádom a piros minden árnyalatát, szóval muszáj beszereznem! :)

    ReplyDelete
  6. Nem tudom, hogy a képeken fényesedett-e ki, vagy valóban nem olyan matt és homokos a fedése?! Igazából 10 percig álltam a kezemben vele és nem tudtam dönteni. Aztán visszatettem.

    ReplyDelete
  7. Imádom a LS lakkokat, de ez valahogy nem jön be. Lehet, hogy azért, mert fényesnek tűnik, nem mattnak. Nekem inkább olyan, mint egy nem túl szép felületű csillámos lakk

    ReplyDelete
  8. Én nagyon nem ilyennek képzeltem el ezeket a lakkokat :S

    ReplyDelete
  9. Ezt tuti beszerzem, most döntöttem el. Nem vagyok annyira oda az Essence-ért amióta megújultak a lakkok, de ez esetben kivételt tehetek. :)

    ReplyDelete
  10. Réka Balogh: Igen, arra nagyon hasonlít!

    Cserkó Muffin: Haha! Tényleg hasonlítanak. :D

    Elíz: Pedig ez egy nagyon szép piros! :DD

    Aggie: Hohóóó, nem kell róluk lemondani!

    Freja: Már én sem bántam meg, hogy beszereztem.

    Flory: De, elég homokos. (haha)De azért fényes is.

    Ani smink és köröm: Pedig azért egy rossz fedésű csillámos lakknál sokkal jobb! Nekem ez a végeredmény is tetszik, nem tökéletesen matt, de mégis szép. :)

    CRaPTRaSH: Én nem mertem semmilyennek elképzelni, de ebben nem csalódtam. :)

    Andus: Van az újak között is jó, de tény, hogy eddig nem remekeltek. De ez...

    ReplyDelete
  11. Én már az OPI és Lovely piros/narancs lakkjait is passzoltam, de ezt pláne. Most kivételesen nem csak a "püpü Essence lakkok" elvem miatt, egyszerűen nagyon nem tetszik a színe :/ Annak azért örülök, hogy Téged így feldobott :)

    ReplyDelete
  12. Alig várom, hogy megvegyem! Csodaszép :)

    ReplyDelete
  13. Nekem nem tetszik:S ugyanaz az érzésem, mint Florynak, mintha inkább textúrás lenne a felülete nem homok... A Lovely BS-ek sokkal szebben csillogtak!

    ReplyDelete

  14. A színe nagyon szép, azzal nincs bajom, viszont a textúrája zselésnek, áttetszőnek látszik, nem kimondottam LS, de ettől eltekintve szép :)

    ReplyDelete
  15. Ez a szín elképesztő. Az se érdekel, ha nem olyan száraz sand lakk, ez a szín akkor is KELL!!!! (úgy a másik 8 piros lakk mellé:D )

    ReplyDelete
  16. Én szerdán vettem meg 1,55 -ért .
    Egyszerűen imádom !!! Tökéletes szín és gyorsan szárad :) !!

    ReplyDelete