22 November 2015

415. NAIL inspiration! #5

Easy one


This manicure is more than cool. You really don't need any talent or time to do it. Just a base colour and another one to apply with a sponge. Doesn't matter how. / Hihetetlen jól néz ki ez a manikűr, és tényleg semmi tehetséget/időt nem igényel. Egy alapszín, és szivaccsal (vagy akármivel) egy másik szín felvitele. 


Bling bling!


This would fit in the extreme group too but for me not really. These rhinestones look so good with this light. They are like water drops on the nails. / Akár ez extrém kategóriában is lehetne, de azért mégsem. Ezek a kövek viszont annyira jól lettek felapplikálva és olyan jól esik rá a fény, hogy teljesen párás hatást kelt a körmökön. Mármint amikor már gyöngyözik a víz. :)

Say yes to the nails


It s a Oooh *-* for me! / Számomra ez egy nagy oh. *-*

Great idea


It is amazing what you can find  during surfingon the internet. I like this idea. / Egyszerűen hihetetlen mikre lehet az interneten rábukkanni. Nekem tetszik ez az elképzelés.

Love this season on my nail


On the next Thursday will be Thanksgiving in the USA. Turkey is one of the main symbols of this holiday. / A következő csütörtökön lesz a USA-ben a Thanksgiving, azaz a hálaadás ünnepe. Ilyenkor a pulyka az egyik fő fogás, és egyfajta szimbólum is. 

Matte me, PLS


It is just perfect. *-* As the next one. / Egyszerűen tökéletes! *-* Ahogyan a következő is.

Nude


I fell in love. / Engem teljesen levett a lábamról. 

Extreme


Do you lik sushi? Here we are! / Aki szereti a sushit az tegye fel a kezééét! :D

Tutorial


Here is a Thanksgiving tutorial! How to make turkey. :) / Íme a Hálaadásos manikűr elkészítése! Ha valaki késztetést érez rá, akkor hajrá! :)

Colour of the week


This nail polish stole my heart. / Engem teljesen rabul ejtet ez a körömlakk. NCLA X Pshiiit - Wandering StarsMaria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   

2 comments:

  1. Those wandering stars nails are way pretty.
    www.marinasays.com

    ReplyDelete