29 November 2015

418. NAIL inspiration #6

Easy oneI found this perfect mani and I needed to put onehere again with dots. / Megláttam ezt a manikűrt, és úgy megttetszett, hogy ismét pöttyöset raktam ide. 
Bling bling!I love this conception on her nails. When you do this with silver glitter it could be a perfect winter manicure. / Nagyon tetszik, ahogyan ezek a körmök kinéznek. Ha ezüsttel készítjük el, akkor máris kész a tökéletes téli manikűr. 

Say yes to the nailsI've been loving this manicure a long time ago. So elegant! / Szóóóval, ez egy olyan manikűr, amit már nagyon régóta szeretek. :) Annyira elegáns!

Great idea


How cool when you make some art on your toes too! / Mennyire jó ötlet már díszíteni a lábujjakat is! :)

Love this season on my nails


Finally, Finally FINALLY! ^^ I also love winter even more when it is snowing. Snowflakes are coming! / Végre, végre, vééégre! A telet is imádom, pláne, ha havazik. Jönnek a hópelyhecskék. :)

Matte me, PLSWow *-*

NudeSimple love. / Egyszerű, de nagyszerű.

ExtremeI don't know exactly why but I love this photo so much. / Nem tudom pontosan miért, de imádom ezt a képet. 

Tutorial


Here is a mini tutorial about how you need to create snowflakes. Enjoy it! / Itt van egy kis tutoriál arról, hogyan tudtok hópelyheket festeni. Hajrá! :) 

Colour of the week


Colors by Llarowe x Nailland - Her Red Hair
(photo by @lakkomlakkom)
This weekend I arrived to the Netherlands for a few days. My package from Nailland was waiting for me here with this beauty. *-* So DEFINITELY this is the colour of the week. (About Her Red Hair: this is a collaboration shade between Colors by Llarowe and Nailland.) / Ezen a hétvégén érkeztem meg Hollandiába pár napra és a barátomnál várt egy csomag a Nailland-től és ez a lakk is benne volt. *-* Szóval egyértelműen ez a hét színe! *-* Her Red Hair egyébként egy collab shade amit a Colors by Llarowe és a Nailland között jött létre. 

Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   
1 comment: