26 November 2015

417. Dance Legend - 852 New Promise


I didn't have any Dance Legend nail polishes on my blog yet so this is a big day. I have few reasons why I haven't showed them before. On one hand, I have only two polishes in my collection, on the other I had the big break when I got them. I got this beautiful one from my bff from Christmas (what else? :D). I didn't wear it so much and I don't know why. It looks so good on the nails.

Még Dance Legend lakk nem szerepelt a blogon, szóval ez egy nagy nap. Ennek több oka is van. Egyrészt, összesen kettő van a kollekciómban, másrészt épp szüneten voltam, amikor hozzám kerültek. Ezt a kis csodát barátnőmtől kaptam karácsonyra (mi mást, könnyű dolga van :D). Nem sokszor volt rajtam, pedig most meglátjátok hogy mutat felkenve. 







It bought me even it is not THAT multichrome on my nails. More like duochrome. Bronze/orange colour turns to purple. I like to wear this shade in autumn, especially when it is full with holographic flakies. It is so glamorous. 
Let's talk about the facts. Two coats is enough for the full coverage and it dries quickly. I showed my nails without top coats so you can see it is shiny. 

Engem kilóra megvett annak ellenére is, hogy felkenve már annyira nem érvényesül a multicrome hatás. Inkább csak duo. Ez a bronzos/narancsos és lila váltakozás nekem nagyon bejön így ősszel, pláne ha ez még egy jó pár holo pelyhecskével meg is van spékelve. Egyszerűen ellenállhatatlan. 
Egy kicsit beszéljünk a technikai részről is. Két rétegben kifogástalanul fed és gyorsan megszárad. A képeken fedőlakk nélkül láthatjátok, szóval az is nyilvánvaló, hogy szép fényes. Az utolsó réteggel azonban egy extra védelmet is kap. 



I tried to take a lot of photos to catch the colour changing but I couldn't do it completely. It has a brighter colour too. But we know we have this kind of nail polish, we have to deal with it. 
Overall, I recommend it! :)

Igyekeztem több szögből is fényképeket lőni nektek, így sikerült a lilás árnyalatot is lencsevégre kapnom. A fényképezőgéppel amúgy annyira nem volt kibékülve, mert ennél élénkebb színe van. De sajnos tudjuk, hogy van pár ilyen körömlakk, amelyeket nem egyszerű fotózni. 
Szóval, aki csak teheti, és imádja az őszi árnyalatokat, annak csak ajánlani tudom. :)



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   






1 comment:

  1. Nagyon szép! Nekem még nincs DL lakkom, pedig tetszik pár, csak más mindig jobban :)

    ReplyDelete