17 January 2016

431. NAIL inspiration #10 - Blue edition

Easy one


Two blue coats and do random forms with black nail polish. So cool! :) / Két réteg kék körömlakk és fessetek random foltokat a körmeitekre. Egyszerűen nagyszerű! :)
Bling bling!

So fancy! 

Say yes to the nails


Such a perfect gradient. It would be perfect with white dress. / Tökéletes színátmenet, ami hihetetlenül jól mutathat egy fehér ruhával. 

Great idea


I always wanted to try this technique, I love it so much! /Mindig is ki akartam ezt a technikát próbálni, itt lenne az ideje már. 

Love this season on my nails

Winter is still here. *-* / A tél még mindig itt van. *-*

Matte me, PLS


When the nail art goes wrong you can be stil creative. :P / Ha egy elrontod a nail art-ot, nincsen minden veszve. Elég egy kicsit kreatívnak lenni. ;)

Nude


Gorgeous! *-* 

Extreme


It is impossible to wear this in the normal days but it is still cool. / Lehetetlen viselni ezt a hétköznapokon, de attól még mindig hihetetlen jó. 

Tutorial


I want snow and make snowmans. *-* / Havat akarok és hóembereket készíteni. *-*

Colour of the week

via Glitterfingersss

I simply love this colour. *-* / Egyszerűen csak imádom. *-*


Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   2 comments:

  1. De csinosak, főleg a MoYou lemezzel noymdázott, nem tudok elszakadni attól a mintától és a hóemberes. Én nem nézem a Breaking Badet vagy mit, de férjnek ilyen pólója van, ő rajongó, felismertem :)

    ReplyDelete
  2. Örülök, hogy tetszenek! :) Én sem igazán nézem, talán az első három vadot láttam csak, ha jól emlékszem. Még mikor Magyarországon éltem, tehát jó régen. :D

    ReplyDelete