31 January 2016

437. NAIL inspiration #12

Easy one


Black& White. So simple and elegant. / Fekte & fehér. Annyira egyszerű és elegáns. Bling, bling!


I just love this. It is so stunning. /Egyszerűen imádom, annyira jóóó. *-*

Say yes to the nails


With a full lace wedding dress this would be the best manicure ever. *-* / Egy csodád teljesen csipke ruhával ez maga lenne a tökély. *-*

Great idea


I really like it when every nails are different. It can be so nice. / Nekem az egyik kedvencem, amikor minden köröm máshogy néz ki, mégis annyira összhangban vannak. ^^

Love this season on my nails


In winter-time I prefer the nice dark colours or the light cold ones. This a perfect manicure. / Télen vagy a nagyon sötét árnyalatokért vagyok oda, vagy a teljesen világos hidegekért.

Matte me, PLS


Love for first sight. *-* / Szerelem első látásra.

Nude


This one too. *_* / Ahogyan ez is. *_*

Extreme


I cannot handle the horror stories, but this one is amazing. Only for Lady Gaga's hand I would watch one episode of American Horror Story. With closed eyes. And no sound. Only at this part. / Képtelen vagyok horrort nézni, de ez hihetetlenül jól néz ki. Már csal Lady Gaga kezéért megnéznék egy American Horror Story részt. Csukott szemmel. Hang nélkül. Csak ezt a részt.

Tutorial


Awesome! 

Colour of the week


Dance Legend - Neptune
I have this nail polish a long time ago and I discovered it again in this week. I love it. / Már egy ideje megvan ez a lakk, de ezen a héten fedeztem fel újra, és ismét szerelembe estem. 
Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   2 comments:

  1. Ha választanom kellene egy kedvencet a fenti képek közül, csak nagyon nehezen tudnék... mindegyik másmiatt szép és különleges.
    Lady Gaga viszont ezen a képen egyenesen félelmetes.
    És csúnya.

    ReplyDelete