20 February 2016

443. Classy Glitters - Negative space nail art


Unfortunately, my camera (at least, the objective) is broken (High five Mom! :D) so I will bring some nail arts/tests from few a days/weeks ago, what I haven’t posted yet. I was waiting with them, because I always had something nicer, newer or whatever. In this case, these photos are good. Therefore, here is one of my earlier manicure what I loved to wear.

A hetem azzal kezdődött, hogy sajnos a kamerám objektívét eltörte anya (Gratula! :D) szóval most olyan teszteket és nail art-okat hozok nektek, amelyeket már egy ideje befotóztam, de még sosem mutattam meg nektek. Mindig jött valami új, valami, amit azonnal meg akartam osztani veletek. Na mindegy, ebben az esetben igen jó szolgálatot tesznek ezek a képek. Ebből kifolyólag itt van egy régi manikűröm, amit nagyon szerettem hordani.
If you want classy and elegant nails, you only need burgundy nail polish and some glitter. Like this, you can wear them together and it won’t be too much. This manicure is complete with these naked parts. It gives a little twist to your nail look. You should take time to do it but it is not that horrible. You need a creamy and glitter nail polish, half-moon and straight tapes, a makeup sponge.

How to do it:
 1. Apply your base coat and wait till it is completely dry.
 2. Put your half-moon on the bottom of your nails and apply the creamy nail polish. Remove the tape.
 3. Wait till it is completely dry or use dry fast top coat.
 4. Put the straight tapes and make a thin triangle and tap your glitter nail polish with the makeup sponge. Remove the tape.
 5. Use one layer of top coat and you are ready! :)

Ha csini, elegáns körmöket szeretnétek, akkor nincsen másra szükségetek, csak egy burgundi lakkra, és egy kis glitterre. Ilyen formában tudjátok ezt a kombinációt úgy viselni, hogy mégse legyen sok, de annál trükkösebb. Azzal, hogy egy részét meztelenül hagyjátok kap az egész egy különleges csavart. Sajnos időbe telik mindezt megalkotni, de szerintem megéri, nem olyan vészes. :) Egyedül egy krém és egy csillámos lakkra, félholdas és egyenes ragasztószalagokra és sminkszivacsra van szükségetek.

Elkészítése:
 1. Vidd fel az alaplakkodat, és hagyd teljesen megszáradni.
 2. Tedd fel a félholdas matricát a körmöd alsó részére és vidd fel a krém finisű körömlakkot. Távolítsad el a matricát.
 3. Várj itt is, amíg teljesen megszárad vagy gyorsítsad meg egy gyorsan száradó fedőlakkal.
 4. Tedd fel a sima egyenes ragasztószalagokat a körmeidre úgy, hogy egy vékony háromszöget formáljon. Erre a részre nyomogassátok a glittereket a sminkszivaccsal. Távolítsad el a celluxot.
 5. Végül vigyétek fel a fedőlakkot. 

I really liked this manicure and I wore it for days. It is the biggest compliment for a nail art, because normally I do my nails on every day or every second days. This one is also great for mix the colours. You can use dark blue with gold, pink with purple or white with gold/blue/red. You have so many opportunities. So go for it! 

Nagyon kedveltem ezt a manikűrt, és napokig viseltem, ami nagy szó nálam, ugyanis legalább naponta vagy kétnaponta lakkozok. Amúgy ez a nail art szintén jól keverhető. Legalábbis a színek. Jöhet kék arannyal, pink lilával, fehér pirossal/arannyal/kékkel/ezüsttel, bárhogyan. Rengeteg lehetőséget rej magában! 

What I used:

 • Kiko - 271
 • Kiko - 286

MariaFacebook   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   6 comments:

 1. Ezek a Kiko lakkok gyönyörűek, szép manit csináltál. Jaj, hát vannak ilyen balesetek, még jó, hogy van mit posztolni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! Igen, sajnos vannak, elég szörnyű élmény volt.

   Delete
 2. Nagyon szép lett a manikűr, és ezek a KIKO lakkok is csodásak! *.*

  ReplyDelete
 3. Szuper manikűr, a végtelen lehetőségek tárháza, de ezzel a színkombinációval rendkívül dögös! :)

  ReplyDelete