1 January 2013

16. Happy New Year!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK!


Remélem mindenkinek a lehető legjobban fog sikerülni ez az év, és minden akadályt sok-sok erővel és akarattal le fogtok győzni (nem utolsó sorban szép kis körmökkel ;)). 
Nekem az idei évhez elkél majd a segítség siker terén, jön a nyelvvizsga, államvizsga, vizsgatanítás és utána elhelyezkedni a való életben. Azt kívánom, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön!

Egy kis visszatekintés az elmúlt évre: képekben, néhány olyannal, amelyet a blogon nem láthattatok még :)







2013 mit fog hozni? Rengeteg új bejegyzést, kihívást, tutorialt, hault, márkabemutatót, stb...
Ami biztos:

1. 31 Day Challenge

Találtam egy olyan kihívást, amely 31 napon keresztül tart, és sok-sok kreativitásra buzdít. Nem naponta fognak megjelenni az új körmök, minimum 2-3 nap eltéréssel. Attól függ mennyire szeretek bele a mintába :) Nagyon izgatott vagyok, és kíváncsi is, hogy milyen lesz. Ha kedvet kaptatok hozzá, ti is bátran készítsétek el.

2. Haul

Már tervezem a haul posztomat, csak ehhez az kell, hogy VÉGRE megérkezzenek a körömlakkok, amelyeket rendeltem. Sikerült beválasztani azokat, amelyek nincsenek raktáron, de kb 1 hét, és minden itt lesz! :)

3. Márkabemutatók

Lesz szó Essence, NYC, Essie, Maybelline, SHE, Astor, Maxfactor, Miss Sporty, Moyra és még sok más termékről.

4. Tutorial

Lesz pár olyan körömmintázás, amelyet biztosan be fogok nektek mutatni lépésről lépésre, legalább annyira részletesen, mint az ombre körmöknél, hogy mindenki bátran nekikezdhessen az elkészítésének.



Ha bármi ötletetek van, vagy kérdésetek, vagy el szeretnétek küldeni az elkészített munkátokat, akármi, küldjetek bátran e-mailt ide:

mariasnail11@gmail.com


Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:


1 comment:

  1. Buék! most találtam rád.
    követlek:)

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

    ReplyDelete