6 January 2013

20. Márkabemutató 2. - Essence

Folytatódik a márkabemutatós sorozatom, amit az IsaDora márka lakkjaival indítottam. A következő részben az egyik legnépszerűbb, sőt az átlag magyar fiatal lányok körében merem állítani, hogy a legkeresettebb márkával fogom folytatni, az Essence-szel.


Véleményem szerint ez az a márka, ami folyamatosan megújul, és mindig új dolgokkal találhatjuk magunkat szemben. A pultokon megtalálhatunk sima lakkokat, lábkörmökre kifejlesztett lakkokat, mágneses körömlakkokat, sok-sok extra fedőlakkot, alap-és fedőlakkok, körömnyomda, pigmentek, matricák, repesztő lakkok és még sorolhatnám. Nincsen olyan alkalom, amikor ne lenne kint az éppen aktuális legújabb kollekció. Halad a fiatalok érdeklődésével, gondolok itt az igen népszerű filmsorozatra, a Twilightra, hozzá illő kollekciókkal is mindig megleptek bennünket.

A hatalmas színválaszték a Colour & Go névre hallgat, amelynek már a megújult formulájával találkozhatunk a kiemelt drogériákban.


Új formula, új üveg:
A képeken is láthatjuk a színkavalkádot. A személyes nagy kedvenceim még az extra fedőlakkok.


De még sorolhatnám hosszasan, hogy melyek a legjobb kiadásai az Essence márkának. A lényeg, hogy mindenki számára elérhető, a minősége is rendben van, és széleskörű a választék. Ezek a lakkok kezdőknek is és haladóknak is tökéletesek.

Az éppen aktuális kollekciójuk a havas időhöz kapcsolódik, ami most annyira itt nálunk nem jellemző, de tél van, én bízok abban, hogy lesz még hófehér táj itthon, annak ellenére, hogy a melegebb hőmérséklet kedvelője vagyok.

Az új kollekció a Snow Jam nevet kapta.


Nekem mindegyik lakk felkeltette az érdeklődésemet. :) 

Nektek melyik a kedvenc Essence körömlakkotok? Mi a véleményetek a márkáról?


Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:


1 comment:

  1. nekem ez a kedvenc márkám, mindent imádok belőle :)

    ReplyDelete