15 November 2015

412. NAIL inspiration! #4

Easy one


Perfect manicure for November! You only need a dotting pen. / Tökéletes manikűr novemberre! Csak egy pontozó kell hozzá, vagy egy hullámcsatt.



Bling bling!


Last week was a similar nail art here but sorry, this is not my fault. These are so nice manicures. / Nagyon hasonló volt múlt héten is ebben a csoportban a nail art, de nem tehetek róla. engem lenyűgöznek ezek a kis csíkok, és ez a csillogás!

Say yes to the nails


It is just so cute! / Ez egészen egyszerűen csak nagyon cuki!

Great idea


Gradient and squares. You don't need more for cool nails. / Átmenet és négyzetek. Nem is kell ennél több egy hihetetlen jó manikűrhöz.

Love this seasion on my nails


The whole manicure is in a perfect harmony! / Olyan tökéletes harmóniában van az egész, hogy csak na! Engem meggyőzött.

Matte me, PLS


Matte and sparkly in the same time. Why not? / Matt is és csillog is. Miért ne?

Nude


I think I should do a NAIL inspiration! post only with geometric manicures. / Lehet, hogy egyszer egy csak geometrikus mintákkal ellátott körmökről kéne hoznom egy ilyen bejegyzést, annyiszor megjelennek itt. 

Extreme


OMG. I would wear fake nails because of this. But only if I get the shoes too. Who needs glass heels? / Ó jaj, ó jaj! Egyszerűen már csak ezért bevállalnék műkörmöket! Persze csak ha mellécsapják ezt a cipellőt is. Ezután kinek van szüksége üvegcipellőre?

Tutorial


I like what Steva Sanders does. I check all of her nail arts on instagram. You can watch the tutorial of this one HERE.  / Steva Sanders nagyon nagy kedvencem, és folyamatosan nyomon követem Instagramon. A manikűrhöz tartozó tutoriált is ott nézhetitek meg. LINK ITT

Colour of the week


I fell in love with this purple nail polish. *-* I want it. It is that easy. / Én elolvadtam ettől a lilától. Kell és kész! *-* Il était un vernis - Cabernet Sauvignon




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   




3 comments:

  1. Az az őszies színű, mozaikos manikűr lenyűgözően szép *.*

    ReplyDelete
  2. Az extrém nagyon nem jön be, de a többi egytől egyig csodálatos!

    ReplyDelete
  3. Az elsőnél leragadtam, annyira szuper az egész kép, nem csak a mani :)

    ReplyDelete