19 November 2015

414. H&M - Space Race and Verdigris


When I saw the first pictures of the new holographic H&M nail polish, I knew immediately that I want to see it. Of course the own it. It stayed in my mind for days and then I forgot it. In the Netherlands I checked their stores and it came back again. I went to the beauty part and I found the holographic polish with another one. I didn't think too much just put them in my basket. I took thousands pictures, brace yourself.

Amint megláttam az első képeket a holografikus H&M körömlakkról, egyből tudtam, hogy látni akarom. Meg persze megszerezni magamnak. Teljesen beitta magát a gondolataimba egy-két napig. Aztán elrejtőzött. Hollandiában azonban amikor az egyik üzletükben voltam, egyből eszembe jutott, és már mentem is a beauty részlegre. És ott volt. A másik társával együtt. Nem sokáig gondolkoztam, repültek is a kis kosárkába. Azóta pedig az egyik a szívembe is bekuckózott. Rengeteg kép következik, de nem tudtam jobban leszűkíteni. 



Space Race







I start with this one, it stole my heart. The base colour is soft silver, almost white with holo shine. When I wrote it is soft, I mean it. Really. I would swim in it. It is not an extra holographic nail polish but still gorgeous. I can't take my eyes from it.
The base is cold and elegant. You only need two coats and it dries quickly. In the pictures, you see my nails without a top coat. I really can't write bad things about the Space Race and I even don't want to do it. If you wonder to get a soft light holographic nail polish, I would recommend this one.

Kezdeném is azzal, amelyik teljes mértékben elrabolta a szívemet. A lakk alapja egy halvány szürke holo szín. Csak az járt az eszemben, hogy tökéletesen selymes az a csillogás, ami ebben rejtőzik. Nem extra holo effektről van szó, de mégis annyira csodás! Nem tudtam levenni róla a szemem.
Persze az alapszín sem elhanyagolható. Hideg és elegáns a maga nemében. Két rétegben tökéletesen fed, és pillanatok alatt megszárad. A képeken egyébként fedőlakk nélkül láthatjátok. Tényleg nem bírok róla rosszat írni, de nem is akarok. Ha télre egy hasonló árnyalatban gondolkodtok, az legyen ez! (Bár sajnos azt nem tudom, hogy otthon kapható-e. Aki tudja, jelezze hozzászólásban, és így fény derül erre! :))

Verdigris







I would totally love this nail polish, IF. First I used only with two coats on my nails. But I didn't like it at all. With more layers it would be too thick for me. The glitters. It is full with blue and bronze ones. From the blue also has mini stripes.
After this I used black base under it and I liked it this way much better. Really. I used only one coat and it is so perfect. Not too thick but shiny enough. It dries quickly too (my nails are also without top coat). If I started with the black base first I would fell in love with it immediately but with this tricky starts, I have a bad feeling about it. I hope it will be gone because it is a uniqe one. 

Imádnám ezt a lakkot, HA. Először (mint ahogyan azt az első képen is áthatjátok) önmagában próbáltam ki két rétegben. Sajnos így nem lett az igazi a végeredmény, viszont ha többet szerettem volna, a rengeteg mennyiségű glitter miatt nem tetszett volna. Ha már csillámok. Van benne Bronz és kék is. Az utóbbi színből még csík alakúak is. 
Na, de a kezdeti akadozás után úgy döntöttem megnézem fekete alappal is. Na, így már mindjárt más! Sőt, egyenesen jó néz ki. Egy rétegben vittem csak fel, és így számomra tökéletes lett az eredmény. Ez a lakk is gyorsan szárad, és szintén fedőlakk nélkül láthatjátok. 
Ha nem lett volna ez a malőr az elején, és nem lettek volna előre gyártott illúzióim és egyből feketére kenem, akkor nekem ez is nagy szerelem lenne. De az előbbiek ezt egy kicsit elködösítették. Remélem egyszer elszáll felőle, mert amúgy nem igen találkoztam még ehhez hasonló fedőlakkal.


Overall, I like both I didn't regret buying them. The Space Race is closer to my heart but the Vergris is also on the good way to reach it. The quality is good for both. 

Összességében mindkettőt nagyon szeretem, és nem bántam meg, hogy elhoztam őket az üzletből, annak ellenére sem, hogy a Verigris teljesen impulzus-vásárlás volt, és egy kicsit csavarnom kellett az elképzeléseimen. Minőségre mindkettő nagyon jó, és ez a Space Race... Minden centet megért. Akár hányszor meglátok róla egy képet újra és újra használni szeretném.






Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   






4 comments:

  1. Ezüst holom már van kettő is, az annyira nem fogott meg, de a másik! Szerintem önmagában is csodás!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Engem pont azért fogott meg, mert már nem az az elvadult. Pedig nekem is van itthon pár. :) A másik önmagában nagyon áttetsző nekem :(

      Delete
  2. mikor megláttam rajtad az ezüst holot, rögtön azt kívántam bárcsak esne a hó és már karácsony lenne. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is ezt kívánom! De itt a húsz fokban még esélytelen. :(

      Delete