24 November 2015

416. Diamonds in the Night - Nail Art


Here are three nail polishes which look really nice together. I knew I want to use them in one nail art, but I didn't have any idea again. Then I just started to apply the layers and the idea was coming through the fog. My boyfriend said my nails look like it is snowing in the night. For me it's like the shiny ice which is sparkling as diamond. 

Adott három körömlakk, amelyek tökéletesen passzolnak egymáshoz. Tudtam, hogy ezeket szeretném használni, de arról nem volt fogalmam, hogy hogyan. Aztán elkezdtem lakkozni, és így meg is jött az ihlet. A barátom úgy jellemezte, mintha éjjeli havazást látna, nekem inkább a csillogó kristályos jég jutott eszembe, amely úgy szikrázik, mint a gyémánt. 








In Rome the weather is still very sunny however it is 'only' 20 degrees (on the post's day it is around 13 only :)). But it didn't matter when I wore this manicure. It was sparkling as a huge perfect-cut diamond. I could only stare at it. Even when I was waiting at the cross lamp or typing this post and the sunlight caught it, when I was walking by the window, etc. It was sparkling ALWAYS. I was completely bewitched. I'm sure who knows the FUN Lacquer brand they already know they have extra shiny polishes especially the holo effect versions. I couldn't even take a normal picture of it. 
So it is not a big deal to make it despite it looks good. 
  1. Apply your base coat and two layers of your base colour. 
  2. Where you are not going to do the glitter gradient, apply a clear top coat there and before it is dry push the rhinestones in it. 
  3. We need a makeup sponge for the other nails. Apply the glittery polishes onto it like when you are making simple gradient nails. 
  4. When you are ready, apply the glitter gradient with one movement. You don't need to repeat it too many times because it is increadibly easy. 
  5. Apply one or two layers of your clear top coat. 

Rómában még mindig nagyon sokat süt a nap, bár már "csak" 20 fok van (a bejegyzés idejére lement 13 fokra :)), de ettől függetlenül úgy szikráztak a körmeim, hogy csak azt tudtam bámulni. Akkor is, ha vártam a zebránál a lámpára, vagy amikor épp gépeltem, és ráesett a fény, ha elsétáltam az ablak előtt, MINDIG. Teljesen megbabonázott. A FUN Lacquer lakkokról mindenki tudja, hogy hihetetlenül csillognak (pláne a holografikus változatok). Ez olyannyira erőteljes, hogy nem is tudtam megörökíteni a fényképezőgéppel. Az elkészítése legalább olyan egyszerű, mint amilyen jól néz ki.
  1. Vigyük fel az alaplakkot és alap színt mindegyik körmünkre. 
  2. A hüvelyk-, a mutató- és a gyűrűsujjra applikáljunk fel egy-egy kis kövecskét (a fedőlakkra). Ezek nekem a Born Pretty Store-ból valók, még réges-régről. Enyhe holo fényük van. *-*
  3. A többihez szükségünk van egy sminkszivacsra. Kenjük rá a csillámos fedőlakkokat, és mintha színátmenetet készítenénk, mossuk őket kicsit egybe.
  4. Ha ez megvan, egy mozdulattal vigyük fel a körmünkre. Nem kell tapicskolni, mint a sima átmenetnél ugyanis ennél a technikánál a csillámok egyből feltapadnak a köröm felületére, így már kész is vagyunk.
  5. Erre is tegyünk fedőréteget, és Voila!:)




I was staring at my nails more than anytime, I was amazed and I think you agree with me when I say it is not too difficult to make it. I have only one advice. Protect your cuticles when you apply the glittery gradient. It could make a huge mess around your nails and it is not nice to clean it around. I used a simple P2 peel-off base but I think all the other peel-off bases would do it. 

What I used: FUN Lacquer - Starry Night of the Summer, Galaxy (H), 24 Karat Diamond (H)

Tényleg nagyon sokat nézegettem a körmeimet, és el voltam bűvölve, pedig nem nehéz megcsinálni. Amit javaslok, hogy valahogy próbáljátok meg óvni a körmötök körülötti területet, ugyanis nagyon össze tud csillámozni. Én egy egyszerű lehúzható alaplakkot használok erre a P2 Cosmetics-től. De gyanítom, hogy bármelyik peel-off lakk megteszi, nem feltétlenül kell rendelni. ;)

Felhasznált körömlakkok: FUN Lacquer - Starry Night of the Summer, Galaxy (H), 24 Karat Diamond (H)





Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   



6 comments:

  1. :) Szép, nagyon téli. Húúú, 20 fok, szerintem bent az irodában sincs több, szét is fagyok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Mikor írtam a bejegyzést, akkor volt. Most már egy-két napja csak 13. Szóval haladunk. :)

      Delete
  2. Szépséges és az a csillogás *-*

    ReplyDelete
  3. Hú, gyönyörűséges manikűr! A fotókon abszolút jól látszik a varázslat, de ha Te azt mondod, ennél sokkal többet nyújtott a valóság, akkor kénytelen vagyok azt mondani, hogy nem láttam még ehhez fogható csillámos szépséget! :D

    ReplyDelete