4 February 2016

439. 5th Avenue cab - Nail vinyl nail art


Finally, I had a looong night and I had time to do my nails without any worries.  I didn’t need to wake up early and I drank too much caffeine with sugar. You can imagine... So I grabbed my nail polish boxes. I knew which nail polishes I wanted to use. Yellow and grey. After that my mind went crazy and was in a very creative mode. Here you can see what happened then.

Végre volt egy hosszú éjszakám, amikor volt időm minden aggodalom nélkül csinálni a körmeimet. Nem kellett korán felkelnem és túl sok volt bennem a koffein + cukor. Képzelhetitek. Szóval előkaptam a körömlakkos dobozkáimat. Pontosan tudtam, hogy szürke és sárga körömlakkokat szeretnék használni, és azt is, hogy hogyan. Aztán végül elszabadultak a gondolataim és átmentem kreatív módba. A mai bejegyzésben ennek az eredményét láthatjátok. 







First, I applied the two colours and then something popped in my mind. What if I put black in this manicure too. In the end I also used my dotting pen. I won’t say this nail art is quick. Not at all. You need to wait a lot with drying and you need to be exact. What ever, you need three different colours of nail polishes, a quick dry top coat, nail vinyl, a dotting pen and rhinestones. Let’s see how I did: 
  1. Apply your base coat and let it dry
  2. Apply two coats of your base colour and let it dry completely. If you need to, you can use a quick dry top coat.
  3. Put your vinyl on your nails and apply the second colour. Remove the tapes carefully. Let it dry completely or use your top coat.
  4. Do the same with the third colour too.
  5. Make the dots with your dotting pen and put the rhinestones on your nails.
  6. Apply your top coat and let it dry.
Először csak az első két színt vittem a körmeimre, de aztán valami más motoszkált a fejemben. Gondoltam gyerünk, tegyünk rá feketét is, végül azon kaptam magam, hogy a pontozóval, és a kis kövekkel játszadozok. Nem mondom, hogy ez a nail art gyors lenne, ugyanis sokat kell várni a száradással, türelmesnek és pontosnak lenni a mintákkal, stb. Na mindegy is, nézzük mire lesz szükséged: három különböző lakkra, gyorsan száradó fedőlakkra, nail art matricákra, pontozóra és kövecskékre. Végül itt van, hogyan is készítettem el:
  1. Vidd fel az alaplakkot, majd hagyd megszáradni.
  2. Két rétegben vidd fel az alapszínt, és ezt is hagyd teljes mértékben megszáradni. Ha kell, nyugodtan használj fedőlakkot. 
  3. Tedd a megfelelő helyre a matricát, és vidd fel a következő színt. Óvatosan távolítsad el a matricát, majd ezt is hagyd megszáradni/ kenj rá fedőlakkot.
  4. Ismételd meg az előző lépést a harmadik színnel.
  5. Pöttyözz és ragaszd fel a köveket.
  6. Végül még egy utolsó réteg fedőlakk, és kész!





I have only one more recommendation, you should choose completely different colours but also which are good together. Be creative and brave! ;) I loved my nails like this and I showed it to my boyfriend all the time. I was so proud of it and that I had time for it. It is so retro and so vivid. Everybody saw it and said something nice about it. I hope you also like it. If you are inspired, please show me your manicure. I’m very curious about it.

Még egyetlen egy tanácsom lenne a manikűr elkészítéséhez. Ha elkészítitek, akkor válasszatok teljesen különböző színeket, amelyek mégis csak összeillenek. Legyetek kreatívak! :) Én egyébként imádtam a körmeimet így, és folyamatosan mutogattam a barátomnak. Skype-on, WhatsApp-on, ahol csak lehetett, annyira büszke voltam rá, és arra, hogy végre volt időm elkészíteni. Bárki látta, nagyon megdicsérte. :) Remélem nektek is legalább ennyire tetszik, és ha esetleg elkészítenétek, akkor ne habozzatok megmutatni!


What I used:
  • KIKO French Manicure Guides
  • KIKO – 328
  • KIKO Power Pro – 31
  • China Glaze – Liquid Leather



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   






4 comments:

  1. A szürke-sárga nagyon jó párosítás, nekem is tetszik ez a mani, hogy ennyire vidám és összetett :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orulok, hogy tetszik! :) Igen, szerintem is jol neznek ki egyutt. Mindenki azonnal eszrevette. :D

      Delete
  2. Engedelmeddel a jövő heti manim megvan :D köszi :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orulok, hogy ennyire tetszik! Mindenkeppen mutasd meg, amint elkeszult! ;)

      Delete