13 February 2016

441. Sparkly Lines - Nail art with tapes


Glitters, glitters, GLITTERS! I love them! I always need them and I can’t really ‘live’ or imagine my nails without them. They are so sparkly, nice and make my day full with shine even if it is hard, busy or not that happy. Really. When I’m down I just take a look at my nails and I’m fine again. So, I had an evening and I decided to make a sparkly but not overloaded manicure. Here it is.

Glitterek, glitterek, GLITTEREK! *_* Egyszerűen oda vagyok értük. Gyakorlatilag minden egyes alkalommal szükségem van rájuk és nem igazén tudok nélkülük élni, vagy egy manikűrt elképzelni. Oké, ennyire nem rossz a helyzet, de na, értitek. Annyira szépek, annyira csillogók és megtöltik az egész napot csillogással. Akkor is, amikor rossz kedvem van, vagy sűrű a napom, stb. Amikor rosszabbul érzem magam, csak rápillantok a körmeimre, és máris jobban érzem magam. Szóval, volt egy estém, és gondoltam készítek egy csillogó, de mégsem túlzó manikűrt.


It was so nice to wear. My nails were fabulous. I didn’t use vinyl so it is not completely perfect but I was happy with it. You can’t even realize it because of the shine. I used normal nail art stripes and chevron nail tape from Born Pretty Store (again… I know, but I have so many nice things in these days, I like to use them).

How to make it:
 1. Apply your base coat and one or two coats of black nail polish, it depends on the coverage.
 2. Let it dry completely or use drying fast top coat.
 3. Apply your chevron tapes and nail art stripes.
 4. Apply your glitter nail polish on a makeup sponge and tap it where you want. It will be fuller with glitters like this and you don’t need so many layers.
 5. Remove the tapes and stripes carefully with eyebrow tweezers.
 6. Apply your top coat (maybe you will need two layers for the completely smooth surface).

Annyira jó volt viselni, hogy csak na. :) A körmeimet csodásnak éreztem. Nem használtam külön matrica sablonokat, nem is lett teljesen tökéletes, de nekem így is nagyon tetszett. A nagy csillogástól amúgy sem igazán lehetett ezt látni. Egyébként, sima nail art-hoz való vékony ragasztócsíkokat, és cikk-cakkosokat használtam, amelyek a Born Pretty Store-ból valókat (mégis honnan máshonnan... de annyi jó dolog érkezett egyszerre, hogy muszáj őket használnom valamilyen formában).

Manikűr elkészítése:
 1. Vigyed fel az alaplakkod, majd egy/két réteg fekete körömlakkot, fedésétől függ mennyit.
 2. Hagyjad teljesen megszáradni, vagy használj gyorsan száradó fedőlakkot.
 3. Ragaszd fel a ragasztócsíkokat.
 4. Vidd fel a glitteres fedőlakkodat egy makeup szivacsra, és így vidd fel a kívánt felületre. Ezzel a technikával teljes fedés érhetünk el egyszerűen anélkül, hogy ezer réteget kelljen felkennünk.
 5. Távolítsátok el óvatosan a ragasztócsíkokat egy szemöldökcsipesszel.
 6. Vigyetek fel egy vagy több réteg fedőlakkot, amíg teljesen sima felületet nem kaptok és készen is van!
If you need some sparkle in your day or just want to be fancy, I think this is a good manicure for it. You can use any kind of colour, it doesn’t really matter. It will still look good. Especially with these tapes it is very easy to make it.

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van egy kis csillogása, akkor ez a manikűr tökéletes lehet számotokra, bármilyen színösszeállítással. Ez nem igazán számít, akkor is szépen fog kinézni. Pláne ezekkel a csíkokkal nagyon egyszerű elkészíteni.


What I used / Amit használtam:


MariaFacebook   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   


2 comments: