10 February 2016

440. Born Pretty Store stamping polishes - 29, 31, 33, 34, 35, 37


I am here again! I flew back to Hungary and I spend my days with my family but I try to bring posts as many as possible. ;) You could see on Instagram (@mariasnail8) I got a looot of packages and I was waiting for to try them so badly. You know, I like to try new things and to do stamping on my nails. I’m not that good in it, I mean I didn’t try too many stamping polishes yet.  Because of this I wanted some of them in my next package from Born Pretty Store. I was curious what they can do. In this post I’m going to show you six of them.

Itt vagyok újra! Hazarepültem Magyarországra ismét egy kis időre, szóval lehet megint rendszertelenebb lesz a blog, de igyekszem annyi bejegyzéssel jönni, amennyivel csak lehet. :) Ahogyan Instagram-on is láthattátok (@mariasnail8), sok-sok csomagot kaptam az itthoni címemre és már alig vártam, hogy kipróbálhassam őket. Tudjátok, hogy szeretek új dolgokat tesztelni, ahogyan nyomdázni is. Abban viszont még annyira nem vagyok profi, illetve nem annyira ismerem a nyomda lakkokat. Éppen ezért kértem a mostani Born Pretty Store csomagomba párat. Eléggé kíváncsi voltam arra, vajon hogyan is működnek. Ebben a bejegyzésben egyből hattal is találkozhattok.Firstly, about the bottles. All stamping polishes are 15 ml. What I don’t like that the labels are messy. Not everywhere, but like this it looks cheap. Ok, luckily the BPS is not expensive but they should look fab. This is only for my eyes it doesn’t change the quality but still not that cool. They are a little bit thicker than a normal nail polish and it is normal with a stamping one I guess. These colours are so nice, shimmery/metallic and I like looking them. Let’s see how they look like on white and black base.

Először is nézzük meg az üvegeket. Mindegyik 15 ml lakkot tartalmaz. Amit én nem szeretek, hogy a címkék eléggé rendetlenek.  Nem mindenhol, de ettől eléggé olcsónak tűnik. A BPS amúgy sem drága szerencsére, de ettől még erre lehetne figyelni. Talán ez csak nekem tűnik zavarónak, a minőségen ez nem változtat. Mindegyikük egy kicsit sűrűbb az átlagosnál, de úgy tudom, hogy ez ebben az esetben normális. A színek mindegyiknél nagyon szépek, shimmer és metál finissel. Jó rájuk nézni. :) Vizsgáljuk meg, hogy hogyan is teljesítenek. 

29# 
This is a nice pumpkin orange. It is really nice on lighter colours.

Ez egy kicsit tökös narancs, ami nagyon szépen néz ki világosabb színeken.


31# 
I fell in love when I saw it in the bottle first time. It is a rich, deep purple which is perfect on lighter colours and gives depth to darker ones (it can't cover that well).

Amint megláttam ezt a lilát, azonnal szerelembe estem. Hihetetlen gazdag és mély szín, ami tökéletesen néz ki világosabb színeken. A sötétebbeken inkább mélyít, nem fed annyira. 


33# 
This light blue works perfectly on every colours.

Ez a világos kék egyszerűen tökéletesen működik mindenen. :)


34# 
This pink shade is not my cup of tea but I can imagine it in the spring and summertime with cute and floral patterns.

Ez a rózsaszín árnyalat nem igazán az én színem, de egy tavaszi/nyári manikűrben simán el tudom képzelni.


35# 
Royal blue. And sooo deep. Love it. It works on the same way as the dark purple one.

Királykék. *-* És annyira mély. *-* Ugyan olyan egyébként, mint a lila.


37# 
This light metallic green works like the light blue one. Luckily, it is also perfect on every shade.

Ez a világos metál finisű zöld ugyan olyan jól működik, mint a másik világos kék. Szerencsére ez is jó mindenféle színen. 


I liked to play around with them even if four of the nail polishes can’t cover the darker shades that good. You need to be also a little bit quick with them because they can dry quickly (as a normal stamping polish). If you are interested, you can find the link below where you can order them.

Szerettem velük szórakozni még akkor is, ha nem mindegyik (négy) lakk adott teljes fedést. Amit még jó tudni, hogy kicsit gyorsnak kell lenni a nyomdázással, mert gyorsan száradnak a lakkok (mint egy normális nyomdázó lakk). Ha érdekelnek, akkor az alábbi linken meg tudjátok őket rendelni.

6 Bottles/Set 15ml Shimmer Born Pretty Stamping Polish
They also have different kinds of packages. You can buy one or three or six or even more in one time. Here is my coupon code too (PABQ10) which takes 10% off from your order.  

Ami még jó, hogy van többféle lehetőség is rendelni tőlük. Választhatsz csak egyet vagy hármat, hatot, nyolcat egyszerre, ez csak tőled függ. Itt van a kuponkódom is, amivel 10% lejön a rendelésetekből is. 


Have you ever tried the Born Pretty Store stamping polishes? What do you think about it?
Próbáltál már Born Pretty Store nyomdázólakkot? Mi a véleményed róla?MariaFacebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   
4 comments:

 1. Ez valami hihetetlen :O Remekül fednek és a színűk óóó *-*

  ReplyDelete
 2. Nekem is van világos metálkékem és zöldem, most jut eszembe, nyomdázni kellene velük :) Többnyire a nem metál színeket szeretem, kivéve az ezüstnél. Jók ezek a lakkok, hát sötét szín feketén nem nagyon látszik, nem is várható el szerintem :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, ott annyira mem latszanak, de vilagosokon sem teljesen olyan eroteljesen fed ek, mint a metal finisuek. Na meg ugy megneznem oket. :)

   Delete