16 February 2016

442. Dance Legend - 853 Neptune





Dance Legend. This is a brand what I love, I like their shades, their quality and I’m wondering why I don’t have more nail polishes from them. I have the Neptune for a long time ago and I completely forgot it. I don’t know how it is possible but it happened. One of my evenings, I found it in my box and I fell in love with it again. If you are in blue then you will understand after the photos. Look at them. *__*

Dance Legend. Ez az az a márka, amit iszonyatosan szeretek. Tetszenek az árnyalatok, a minőség is, már csak azon tűnődök, hogy miért nincsen több darabom tőlük. A Neptune árnyalat már régóta megvan, de valahogy megfeledkeztem róla. Nem tudom, hogy történhetett, de hát ez van. Aztán egyik este a kezemben akadt a dobozomból, és újra szerelembe estem. Ha szeretitek a kékeket, akkor nézzétek meg a további képeket, és megértitek mit beszélek. *___*





Neptune has a beautiful cornflower blue base colour which is full of holographic micro-glitters and small silver flakes. These thing are a perfect Tinder-match. :D It has such a gorgeous sparkly shine even in normal lights. You do not need any special lamp it is a natural beauty.

A Neptune árnyalat egy csodás búzavirágkék lakk, ami tömve van holografikus pici csillámokkal és ezüst pelyhekkel. Ettől ez a lakk teljes és tökéletes. Annyira csillogó, szemet kápráztató még normál fényben is, hogy csak na. *_* Ehhez még csak speciális fényeffektek sem kellenek, önmagában is csodás, és a szivárvány minden színében játszik. 






I used only two coats for the complete coverage and one layer of top coat for the full shine. It is from the winter collection (2014) but I think it is perfect in the summertime too for some sunbathing and chilling on the beach. I can recommend it to you by my whole heart. :)

Két réteg már elég a teljes fedéshez. Ezen felül használtam még egy réteg fedőlakkot is a képeken, így kap tökéletes csillogást. Ez a lakk egyébként a 2014-es téli kollekcióból való, de én egész évben el tudom magamon képzelni. Tökéletes szín vízpart mellé is. ;) Teljes szívemből tudom nektek ajánlani. :)


Maria



Facebook   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram   



4 comments:

  1. Nem szeretem a kéket, a kék lakkokért sem rajongok, de ez meseszép! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orulok, hogy ennek ellenere is tetszik. :) Akkor valamit tenyleg tud ez a lakk. :)

      Delete
  2. Nagyon szép ez a szín, se nem sötét, se nem világos, nagyon tetszik!

    ReplyDelete