22 January 2013

32. Essence Haul

Pár hete megkezdődtek a nagy Essence leárazások a Müller polcain. Ott már nagyjából ki is fosztották a pultokat, így már nem lehetünk ott túl sikeresek. Viszont! A Rossmann drogéria szombattól árazta le a kifutó termékeket. Aki kisebb városban él, annak nagyobb szerencséje van megtalálni a kívánt darabokat, nagyobb városokban, belvárosban sajnos már nem annyira biztos ez. 
Itt még minden darabból sok van, csak egy a bibi. Kinéztem pár dolgot, amit szerettem volna megvásárolni, csakhogy a kedves drogéria CSAK az egyik pultnál csinált leárazást. Ez máshol is így van, vagy csak itt voltak ennyire pofátlanok? Na mindegy, majd csak lesz változás.
A mostani listát Müllerből is és Rossmannból is szemezgettem. (Természetesen amit a legjobban szerettem volna, az vagy elfogyott már, vagy nem árazták le.Türelem... :D)

A termékek:


Mindegyiket nagyon szerettem volna már, de van közöttük olyan is, amit más blogon láttam, mennyire szép, vagy csak kíváncsi voltam rá. De akad olyan is, amiért nem akciósan jutottam hozzá, csak szimplán kellett. 
Nézzük őket szépen sorban.

1. 24h hand protection balm - Apple Cinnamon Punch


Nagyon kíváncsi voltam ezekre a téli kézkrémekre, ugyanis tavaly teljesen belehabarodtam az almás pités vaníliás változatba. Sokaknak nagyon édes, de nekem pont megfelelő volt. Sokszor keresgéltem őket, végül a Müllerben megtaláltam. Nekem ez az illat tetszett a legjobban! A kakaós-karamellás sem volt rossz, de egyértelműen ez rabolt el. 
Ár: 449 Ft

2. Nail Art Magnetics - 08 Love Potion!


Szégyen, nem szégyen be kell valljam ez az első mágneses körömlakkom, habár mágnesem még nincsen hozzá, mivel az Essence mágnesekről jót nem hallottam, így még keresem a tökéletest. Erre a színre Edina blogján (lakkomlakkom) találtam rá. Nagyon megtetszett ez a szín, és mivel le volt árazva, így el is hoztam. 
Ár: 349 Ft

3. Nail Art Duo Stylist 


Már régóta terveztem egy pontozót beszerezni és eddig nem tűnt fel, hogy mindig az orrom előtt volt. Nézegettem különböző webshopokban, de ott drágállottam, ugyanis mindig 1000 Ft felett volt. Ezt a kis eszközt sok minden másra is lehet használni pontokon kívül, pl díszítések felhelyezésére, vagy egyéb díszítési formákra is. Tesztelve még nem volt, de nem hiszem, hogy gond lesz vele.
Ár: 649 Ft

3. Studio Nails 2 in 1 Cuticle Remover Gel


Erről már írtam nektek az egyik bejegyzésemben, ami a körömápolásról szól. Mint olvashatjuk, két funkciója van. Eltávolítja a felesleges körömágybőrt, illetve felpuhítja azt, és táplálja. Ahogy bekened a körmöd körül az ujjaidat, vársz 1-2 percet és már be is szívta a bőröd. Ezután lehet elkezdeni a csinosítást. Én nagyon hasznosnak találom ezt a szert, de sajnos ez sem marad bent a termékek között.
Ár: 349 Ft

5. Nail Color 3 
kék: midnight date - city that never sleep
pink: shopping trip in soho - party all night long


Ezeket a körömlakkokat még el tudtam csípni a Müller polcain, viszont ezek a Rossmannban nálunk legalábbis nincsen leárazva. Komolyan nagyon fel vagyok ezen háborodva, hogy miért csak az egyik része van kiárusítva. Na mindegy. Szóval, a kékkel már régóta szemezgetek, nagyon megtetszett nekem, a swatchokon is, meg így üvegben is. A pinkre szimplán kíváncsi voltam, azért hoztam el. Más szín már nem is volt. Tartósságukról nem tudom nyilatkozni, mivel csak felkentem, és lemostam egy-egy körmömre, de nem hallottam sok jót erről a tulajdonságukról, de ha pár napig is, de szépek. Ennyiért meg megérte.
Ár: 349 Ft

Összességében így is sok mindent be tudtam szerezni, de azt várom igazán, mikor már ledobják őket a pultok alá, és 100 Ft-ért lehet őket kihalászni.

Nektek sikerült mindent beszerezni, amit szerettetek volna? Melyik a legkedvesebb számotokra?



Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:

3 comments:

  1. Én is megvettem ezt a két colour 3-t. Olyan gyönyörű színük van, bár kipróbálni még nem volt alkalmam őket...

    ReplyDelete
  2. Én egy-egy ujjamon már kipróbáltam, és tényleg nagyon szépek. :)

    ReplyDelete
  3. a colour3 lakkok nagyon tetszenek. :)

    ReplyDelete