24 January 2013

35. The 31 Day Nail Challenge - Day 6 - Violet nails

Nagyon vártam már ezt a napot, ugyanis pár napja már elkészítettem ezt a manikűrt, és tűkön ülök, hogy közzé tegyem. Az ötletet cutepolish videójai között találtam, ahol kékes színekben szerepelt, viszont én lilásra vettem a figurát, hogy ebben a kihívásban fel tudjam használni. :)
Egy kis hangolódás a bejegyzéshez:


Ha megnéztétek, máris tudjátok mi lesz a témája a napnak. Nem más, mint a Disney kastély! Gyerekkoromban én rengeteg Disney filmet néztem, talán egy vagy kettő maradhatott ki. A kazetták már lehet nem is működnének, annyiszor játszotta le a videónk. :) Mai napig kedvelem ezeket a meséket, és sok már digitális változatban is tárolva van. 
Ennek "tiszteletére" a körmeimen megörökítettem a kastélyt. Kicsit Barbies lett. :D



Nagyon élvezetes volt elkészíteni, olyan aprólékos munka volt, amiket nagyon kedvelek, főleg ha van egy kis időm. Bár be kell valljam, ez a második kastély. Nem azért mert az első nem lett valami jó, hanem azért, mert akármennyit várhattam, a fedőlakk NAGYON csúnyán elkente. Itt már óvatosabb voltam, de becsúszott ide is egy kis hiba. 



A kis hibától függetlenül nekem naaaagyon tetszik. :) Alapnak egy mályvás színt választottam, majd sötétebb pinkkel megrajzoltam a kastélyt. Ezután szivacs segítségével lilát vittem a körmeim végére, és arra kentem fel a csillámos fedőlakkot. 




A felhasznált lakkok:


Rimmel - 292 Sorbet So Good
Manhattan Limited Edition - 56
Aden - Sajnos a szám megszökött róla
Essence Special Effect! Topper - 01 It's Purplicious 

Mi a véleményetek erről a manikűrről? Fel lehet ismerni? :D

Eddigi munkáim a kihívásra:

4 comments: