4 February 2013

43. The 31 Day Nail Challenge - Day 11 - Polka Dots

Nemrég belevágtam ebbe a 31 napos kihívásba. Három fő részből áll a küldetés menete: Colors (színek), Patterns (minták), Inspiration (inspiráció). Az első rész már elkészült, a bejegyzések végén mindig feltüntetem az előző munkákat.


Ma elérkeztünk a 11. naphoz, ami már a minták csoportban szerepel. Ezen a napon a pöttyök kerülnek előtérbe. Ez a rész rögtön nagyon izgalmas témával indít. Annyi lehetőség tárul fel előttünk, hogy  akár órákig böngészhetünk a pöttyös körmök között, hogy inspirációhoz jussunk. Én is több képet átnéztem, mire kialakult, mit is akarok. Az utóbbi alkotások extra színesre sikeredtek, így inkább egy szín köré csoportosítottam a manikűrt.Az alapszín nagyon sötét lila, de itt most inkább sötétbarnásnak tűnik. Erre pontoztam világos és sötétebb színű nude lakkal. A hüvelyk és a gyűrűs ujjamat jobban kidíszítettem. Nekem kifejezetten tetszik. Nyári estékre tökéletes. :) Folyamatosan a kis mintákat nézegetem. Nemrég bemutattam az egyik bejegyzésemben az új pontozómat, amit most próbáltam ki először, szóval az apróbb hibákért elnézést.Nagyon megkedveltem, szóval valószínűleg többször is használni fogom, nagyon egyszerű a használata, de szerintem a legtöbben már kipróbáltátok. Ha még nem, akkor az Essence pultokon találtok pontozót, de ebay-en is meg tudjátok rendelni. Aki még nem nagy ebay-es, annak linkelek:


5 db pontozó, különböző méretű fejekkel, ingyen szállítással és azonnal megrendelhető, nem kell licitálni. Kb 560 Ft-ba kerül egyben, tehát nagyon megéri! :) 
Facebookos oldalamon feltettem egy kérdést, hogy van-e igény olyan bejegyzésre, ahol hasonlóan Ebay-ről linkelek nektek nail art-tal kapcsolatos dolgokat. Itt is megírhatjátok, ha van különleges kívánságotok ebben a témában!

A körömlakkok, amelyeket felhasználtam:


Essence Show Your Feet - 12 Midnight Glam
She Stylezone - 500
Essence Nude Glam - 03 Cookies & Cream (KIFUTÓ TERMÉK)

Nektek hogy tetszik ez a minta? :)Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:

4 comments:

 1. Nagyon kis csini lett. Én konkrétan feketének néztem az alapot. :D
  Én eleinte gombostűvel pontoztam. =) Viszont nemrég rendeltem e-bayről rendes pontozókat, és oda vagyok értük.

  ReplyDelete
 2. Ez a körömlakk meghatározhatatlan :D Néha mély bordós színű, de most ezek mellett színek mellett sötétbarna. :D
  Én régen fogpiszkálót használtam, de most ez a pontozó tökéletes :)

  ReplyDelete
 3. Ötletes, pöttyös, imádom! :)

  ReplyDelete