18 February 2013

55. The 31 Day Nail Challenge - Day 18 - Half Moons

Erre a napra egy (szerintem) igen népszerű és egyszerű technikát kellett elkészíteni. Pár hónapja és előtte még sok-sok évvel ezelőtt nagy divatnak örvendett, de szerintem mindig nagyon különleges. Félhold manikűrnek, vagy fordított franciának szokták nevezni. Nekem ez akkor tetszett meg, mikor 1-2 éve az egyik női magazin bemutatta, talán Katy Perry-n és Lady Gagán. Abban a hónapban volt egy egyetemi bál, oda el is készítettem a gagás változatot (a félholt gyöngyházas fehér, a többi nagyon sötét lila). 
Mostanra a holnapi ruhámhoz illő színekben állítottam össze, és szerintem így is nagyon csini lett. :) Én alapnak egy menta színt választottam. Miután megszáradt, ecsettel megfestettem a kontúrokat, és csak utána vittem fel a sötétebb színt. A kisujjamon van egy kis baki, de a többi nagyon szép lett.Ennek a manikűrnek az a lényege, hogy szépen elkülönüljenek a színek, de mégis harmonizáljanak egymással. Szerintem sokkal érdekesebb a sima francia manikűrnél, de ízlések és pofonok. Ha fel akarjuk egy kicsit dobni, akkor a határvonalat lehet díszíteni, vagy használhatunk nagyon feltűnő színeket is. Itt is végtelen a lehetőségek tárháza. 

A körömlakkok, amelyeket felhasználtam:


Moyra - 602
Essence Multi Dimension - 53 All Access

Nektek hogy tetszik ez a manikűr? Szoktátok használni?

Eddigi munkáim a kihívásra:
Colors:

4 comments:

 1. Szép lett. Nagyon jó ez a sötét zöld.
  Pont múlt héten festettem én is ilyet. =) Én sablonnal szoktam készíteni.

  ReplyDelete
 2. Tényleg jó ez a páros, az essence lakk pedig nagyon szép *.* Nagyon rég használtam ezt a technikát, már egy ideje tervben van megint :)

  ReplyDelete
 3. Köszi! :) Ritkán nyúlok ehhez a technikához, pedig nagyon mutatós. :)

  ReplyDelete
 4. Nagyon szép lett! Azért a zöld Essence csodáért még mindig odavagyok. *.* <3

  ReplyDelete