22 February 2013

59. The 31 Day Nail Challenge - Day 20 - Water Marble

El sem hiszem, hogy így rohan az idő, de ma elérkeztünk a kihívás 2. szakaszának az utolsó napjához. Ez a nap tényleg kihívás volt a számomra. A mai technikánk a water marble, ami valljuk be nem egyszerű. Meg kell találni a tökéletes állagú körömlakkot, a víz hőmérsékletének is megfelelőnek kell lenni, rengeteg eszközzel, és néha piszokkal jár. Többször nekiugrottam már, de egy-egy próbálkozás alkalmával megelégeltem, és befejeztem. Most ilyen opció nem volt. Többször újra készítettem, mire elértem ezt az állapotot:Minden igyekezetemet belefektettem ezekbe, de ezt még gyakorolnom kell, nem is keveset. Egyébként igazán nyáriasra sikerült ez a manikűr is a színeknek köszönhetően. Nekem élőben nagyon tetszik, de a képek annyira ezt nem adják vissza. :DAlapnak mindenhol halvány sárgát választottam. Ezután egy pohár langyos vízbe kísérleteztem, hogy mely körömlakkok a legideálisabbak erre a technikára, így erre a narancssárgára és kékre esett a választás. A gyűrűsujjamon egy kezdetleges próbálkozás van, de ez azt hiszem látszik is, viszont a középső ujjam már egész jóra sikeredett.Remélem a további próbálkozásaim több sikerrel fognak járni, de kezdésnek nem vészes. Majd még egyéb színkombinációkat is kipróbálok. :)

A körömlakkok, amelyeket felhasználtam:


She Stylezone - 297
p2 Sun Love - 010 Summer Heat
Essence Nail Art Twins - 03 Bonnie
Essence Nail Art Twins - 03 Clyde

Ti próbáltátok már ezt a technikát? Mennyire vált be?

Eddigi munkáim a kihívásra:
Colors:


5 comments:

 1. pont ma gondolkoztam,hogy nekem is kène kèszitenem water marble-t.holnap kèszitek.....
  ez nagyon szèp lett,tokre ugyes vagy!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én nem vagyok teljesen megelégedve velük, de majd lesz jobb is, csak gyakorlás kérdése :D

   Delete
 2. óóó.. az Edward lakk nagyon feldobja :) ügyes vagy, nekem eddig még nem lett olyan, amilyet nyugodtan ki mertem volna tenni a blogra :D

  ReplyDelete
 3. Szerintem gyönyörű, úgy ahogy van. A sárga lakk nagyon tetszik, nekem Miss Sportyban van ilyen hasonló élénk és nyáron nagyon sokat használom.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! :) Nyáron én is imádom ezeket a színeket!

   Delete