2 February 2013

42. The 31 Day Nail Challenge - Day 10 - Gradient nails

Az első szakasz utolsó napján az átmenetes körmöké a főszerep. Nagyon kedvelem ezt a technikát, de szerintem erre már rájöttetek, annyi félét csináltam már. Most kiléptem a saját konfortzónámból és olyan színeket válogattam ki, amelyek nagyon tetszenek így együtt, de még sosem mertem kipróbálni, merthogy nem egyszerű. Tényleg nem az. Legalábbis nekem meggyűlt vele a bajom, és a végeredménnyel sem vagyok 100%-ig megelégedve, de azért borzasztónak sem mondanám. :) (ahogy az idő telik, egyre jobban kedvelem.)



Élőben nekem jobban tetszik, mint a képeken, a sötétebb szín is jobban beleolvad a többi körömlakkba. Na nézzük, hogyan is készült. Először két rétegben kentem a körmeimre a sárga körömlakkot. Ezután narancssárga, pink, sötétebb pinkes-lila, sötétlila.



Mint a többi ilyen festésemnél, itt is szivacs segítségével vittem fel a színeket, szépen, apró mozdulatokkal a tökéletes eredmény érdekében. Legközelebb kicsit jobban oda kell majd figyelnem. :) Bár azért nem vészes a helyzet, főleg élőben nem. 



Nekem a los angeles-i naplementék jutnak erről eszembe (igaz a színek fordítva vannak), ennek örömére tettem rá egy kis pálmafa díszítést. Teljesen nyári hangulatba kerültem, annyira várom már! Ezzel a kis mintával egyenesen szerelembe estem a manikűrömbe. :D Van benne egy két hiba, de így tökéletes! :) IMÁDOM! :) AZONNAL NYARAT AKAROK!!! :)



A lakkok, amelyeket felhasználtam:


Essence Show Your Feet - 09 Sunshine 4ever
Maxfactor Max Effect - 31 Satsuma
She Stylezone - 372
NYC - 200 Rosy Knows
Essence Show Your Feet - 12 Midnight Glam

Ti szeretitek ezt a technikát? Melyik a kedvenc színkombinációtok?

Eddigi munkáim a kihívásra:

4 comments:

  1. Szép színek. a pálmafát egyszerűen imádom! :D

    ReplyDelete
  2. Wow *-* nagyon jól néz ki,a pálmafa meg teli találat :)
    Azrail

    ReplyDelete
  3. Hasonlót már én is készítettem, de a tiéd sokkal jobban tetszik! <3
    Itt az enyém:
    http://vaniliamamor.blogspot.ro/2012/07/summer-challenge-2012-palm-trees.html

    ReplyDelete