21 February 2013

58. HAUL

A mai napra egy haul posztot hoztam nektek, amiben bemutatom az idei évben beszerzett körömlakkjaim. Nem egy eget rengető mennyiség, de nem is baj. Majd lesz egy másik bejegyzés, ahol egy csomagot külön fogok bemutatni, tehát nem teljes a lista. :) Márkák szerint válogattam ki nektek a körömlakkokat. Van olyan is, amivel már találkoztatok, de ilyen bejegyzésben még nem voltak bemutatva. 

Essence


Az Essence év elején lecserélte egyik részét, és ebből kifolyólag sok-sok körömlakkot olcsóbban tudtunk megvenni. A mai napra már 199 Ft-ra lement az áruk, és még nálunk elég sokféle maradt, így tudtam válogatni. A három körömlakk közül kettő kifutó.

1. 127 I Love Bad Boys
Ez a körömlakk egy világos kékes színnel rendelkezik, amit teletömtek apró türkiz csillámokkal, amit a képen is láthattok. Egy ideig csak nézegettem, utána pedig azt gondoltam, miért ne jöhetne velem. Még nem próbáltam ki, így a körmömön nem tudom hogy mutat, de az üvegben tetszik. :)

2. 02 Circus Confetti
Azt hiszem ezt a toppert nem kell bemutatnom. :) Imádom! Ez szerencsére nem kifutó termék, bár így teljes áron jutottam hozzá. Egy színtelen alap van megtömve pink-lila-zöld-kék-ezüst-arany-narancssárga kisebb, nagyobb csillámokkal. 

Erről a körömlakkról már írtam nektek korábban, és készítettem swatchot is, amit megnézhettek a linknél. Ez a kedvenc nude körömlakkom, és mivel fogyóban van a régi kiadása, így eljött velem ez az "új", ami kifutó termék. :(

Rimmel


Múlt héten volt egy igen kedvező akció a Rossmann üzletekben, ahol ezeket a Rimmel körömlakkokat féláron tudtam megvenni. A márkától ez a kiadás tetszik a legjobba. Azokat a 60 másodperces körömlakkokat azért nem kedvelem, mert egy-két hónap alatt úgy be tudnak száradni, hogy az már pofátlanság. De ezek tökéletesek! :)

4. 322 Sweet'N' Spicy
Imádom azokat a körömlakkokat, amelyek ennyire PIROSAK. Mindig kutattam a tökéletes után, de ez az ami teljesen megfelel nekem (és egy Maxfactoros...). Igazi nyári szín. :)

5. 330 Red Obsession
Egy sötét piros körömlakkra minden egyes nőnek szüksége van. Ez egy íratlan örök szabály! Elegáns, dögös, szexi, gyönyörű. Másodszorra veszem meg a Rimmeltől ezt a színt. Hogy egy ismerősömet idézzem: "Igazi vérszín". :D Morbid, de tényleg. Csodálatos!

Miss Sporty


Bevallom őszintén, nagyon sokáig gondolkoztam, hogy egyáltalán vegyek-e egyet is ebből a trendkiadásból. De a tesztek engem meggyőztek. Mindegyiknek annyira különleges színe van! Élőben még  ugyan nem láttam, mivel még nem próbáltam őket, de egyre jobban tetszenek. :)

6. Metal Flip 010 Beetle Wings
Csak arról tudok nyilatkozni, hogy az üvegben milyen. Zöldes-lilás-pirosas-narancsos-arany. Elég izgalmasan hangzik! 

7. Metal Flip 030 Aurora Borealis
Kicsit kékes, kicsit lilás és kicsit pinkes körömlakk. Remélem tényleg olyan szép, mint ahogy azt másokon láttam. Sokan írták, hogy buborékosodik. Majd kiderítem én is! :)

8. Metal Flip 040 Fiery Blaze
Ebben a körömlakkban inkább a lila dominál, de  másik oldala sötét zöld és kicsit talál kék. 

Mindegyik Doucrome lakk nagyon izgalmas! :)

IsaDora


Írtam már bejegyzést erről a körömlakkról is. Hihetetlen szép színe van, és a mágnes is tökéletes hozzá! :) Aki többet szeretne róla megtudni, a linkre kattintva meglesheti. 

Moyra


10. Pastel Shades 602
Ezt a körömlakkot láthattátok már egy-két kihíváson, de még konkrét swatch nem készült vele. Ez egy tökéletes menta színű körömlakk. Régóta kerestem már egy igazán szépet. Ebben a lakkban megtaláltam. 

Astor


11. (12.) Ultra White Fench Manicure Kit
Még talán november, december környékén találkoztam ezzel a kiszereléssel a Müllerben, gondolkoztam is rajta, ugyanis nagyon kedvező áron adták (1100 Ft). De valamiért mégis visszatettem. Januárban újra megpillantottam, és akkor már úgy voltam vele, hogy jöjjön. Azóta a fehér alapot rengetegszer használtam. Amikor elszíneződnek a körmeim, akkor ezt a fantasztikus fehérítő alap lakkot használom. Továbbá tartalmaz a csomag pár sablont, a tökéletes francia körmök eredményéért. 

Melyik körömlakk keltette fel leginkább az érdeklődéseteket? Melyiket mutassam be először? :)


Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:


7 comments:

  1. Rimmel! Egyre jobban beleesek ezekbe a lakkokba.
    A 60 másodpercesből van egy 5-6 éves darabom, nem száradt be eddig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Könnyen megeshet, hogy én választottam bele a tutiba... :D

      Delete
  2. Én a Moyrát várom a legjobban :)

    ReplyDelete
  3. Èn ja voltam a Rossmannban és sok sok essence mellett Rimmel is jött haza. Még jó, hogy nem volt nálam több pénz :DDDDDD

    ReplyDelete
  4. Én is a Moyrát várom nagyon, meg az Isadorát. Nekem is van belőle és imádom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az IsaDora már volt tesztelve! :)

      Itt van hozzá a link:
      http://mariasnail.blogspot.hu/2013/01/37-isadora-856-steel-my-heart.html

      Delete