25 February 2013

62. Rimmel - 322 Sweet 'N' Spicy

Pár nappal ezelőtt írtam nektek egy HAUL bejegyzést, ahol bemutattam az idei szerzeményeket. Kérdésemre, mi szerint melyik körömlakkot mutassam be, a Rimmelek és a Moyra kapott szavazatot. Elsőre  ezek közül, amit kiválasztottam az az egyik Rimmel körömlakk lesz.

Rimmel - 322 Sweet 'N' Spicy


Az üveg összesen 12 ml körömlakkot tartalmaz. Szerintem ez egy tökéletes mennyiség, jó sokáig elegendő lesz. A formája kerek, a "kupakja" kisebb átmérőjű, mint az üveg, így bárhogyan tároljuk, könnyen megtaláljuk. Az ecset naaaagyon széles és lekerekített. Nekem ez tetszik, én ezeket szeretem, könnyen lehet velük bánni. De ízlések és pofonok. 



Jöjjön a színe. Innentől kezdve csak csöpögést fogtok olvasni. :D Mégpedig azért, mert IMÁDOM! Ilyen pirosra vadászok már régóta. Egyedül egy körömlakkban találtam meg ezt az élénk (már-már neonos) színt, az a Maxfactor, de az ára ennek a lakknak szerencsére kedvezőbb. 
Hihetetlen intenzív, minden tekintetet azonnal magára von, nem egy háttérben elbújós körömlakk. Két rétegnél egy csöppet átlátszik még, de a 3. réteggel már tökéletes fedést tudunk elérni. Ez nem a legjobb tulajdonsága, de olyan gyorsan szárad, hogy meg lehet neki bocsátani. 



Tényleg kellőképpen csípős színt kapott. Olyan, mint azok az apró brutális paprikák, amibe az ember beleharap, és tüzet okád. Engem teljesen megbabonázott. E mellé még nagyon tartós körömlakk, és a finishe extra csillogó. 

Elsősorban azoknak ajánlom, akik igazán dögös, vad, extrém, merész, kihívó körmöket szeretnének. Bármelyik szettet se perc alatt feldob. Most úgy is a fekete fehér csíkos dolgok a menők, egy vörös körömcipő, ezek a körmök, és készen áll a DÖG! :D

IMÁDOM <3

Nektek hogy tetszik? Be meritek vállalni?

Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:


8 comments:

  1. Siman bevallalom.imadom a dög szineket.
    Nekem tetszenek a szeles ecsetek.ezerszer jobban lakkozok azokkal!
    Ennek tenyleg szep szine van szeretem a rimmel lakkokat!

    ReplyDelete
  2. Én még talán decemberben vettem meg, azóta is imádom, és mindent elnéznék neki, mert nagyon kis vadóc színe van, amiért oda vagyok :$

    ReplyDelete
  3. Nagyon vadító dögös a színe tényleg.Csodaszép!Én a 327 heart on fire változatát teszteltem nemrég a Rimmel lakkok közül.Az is nagyon szép piros szerintem,bár kicsit szolidabb.De ezt is simán bevállalnám.:)

    ReplyDelete
  4. én most vettem egy Rimmel lakkot, de nagyon nem tetszik :'(

    ez viszont nagyon szép, dögös!

    ReplyDelete
  5. Apterous Angel: Én tényleg nem bírok betelni vele, és akármit megbocsátanék neki (szerencsére nem kell nagyon mit... :) )

    Angel: Eddig nekem is szolidabb pirosaim voltak, de kell ilyen is! :)

    Ani smink és köröm: Helyes! :D

    M.: Melyik volt az a galád? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. a Cupcake Pink :( (számát fejből nem tudom. :()
      nem szeretem az ilyen finisű lakkokat, de a Rossmannban másnak tűnt! :'(

      Delete
    2. Háááát, ezt nekem sem tetszik annyira képek alapján :S

      Delete