6 April 2014

339. W7 - 19 Baby Pink + 7 Pink Dazzle

Sokszor, sok helyen olvastam már arról a márkáról, amit ma ti is láthattok nálam. Számomra teljesen új volt az egész, mivel még semmilyen terméküket nem használtam. De mivel jókat olvastam a körömlakkjaikról (legtöbbször), és csodás kis manikűröket láttam velük, így bementem az egyik itteni kis üzletbe, ahol fellelhetőek. Állandó akcióként úgy lehet megvásárolni, hogy kettő darabot adnak 5 euróért. Gondoltam ennyit megér. :)

W7 - 19 Baby Pink + 7 Pink Dazzle


Az üvegük egy az egyben olyan, mint egy OPI körömlakkénak. A különbség azonban egyből érezhető, amikor valaki a kezébe veszi. Ha önmagában nézzük, akkor igazán masszív, az árának megfelelő a minősége. Azonban, ha összehasonlítanánk, akkor az OPI magasan nyerne. Aki már használta azt a márkát, sosem felejti el. De nézzük tényleg csak őket. Egy adag az 15 ml, ami azért nagyon sok, és a színskála minden színe fellelhető a márkánál. Én egy pasztell rózsaszínt és hozzá egy csillámos fedőlakkot választottam. A Baby Pink három rétegben fedett igazán, és egy kicsit nehézkes a felvitele. Sajnos a felülete sem egyenletes, amikor megszárad, így fedőlakkot mindenképpen ajánlok rá. Ez a szín viszont nagyon elbűvölő cukorkás rózsaszín, amit én mostanában nagyon megkedveltem. 
A Pink Dazzle csillámtengerből mindösszesen két réteget használtam, és már ennyi elég volt ehhez a mennyiséghez. A száradása viszont borzasztóan lassú. Fedőlakkal ez is orvosolható, de azért bosszantó. A kettő együtt viszont nekem nagyon tetszik, igazán passzolnak egymáshoz. Nem állítom, hogy a kedvenc márkámmá nőtte ki magát a W7, mivel mindkét lakknak megvolt a hátránya, de ha találkozok egy-két különlegességgel, akkor valószínűleg meg fogom vásárolni. :)
Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 13 comments:

 1. Szép a babarózsaszín, én is hasonló visszafogott árnyalatokat használok mostanában. Ennyi pénzért meg különösen megérte.

  ReplyDelete
 2. a halvány nagyon tetszik! *_* a csillámos viszont egy az egyben MO MAgenta Divine :)

  ReplyDelete
 3. Nagyon szépek így együtt :)

  ReplyDelete
 4. Húha, nagyon jól néznek ki így együtt :)

  ReplyDelete
 5. Nagyon tetszenek, főként a csillámos. :) De kár a lassú száradásért.

  ReplyDelete
 6. Tetszenek, szépek is együtt :)

  ReplyDelete
 7. Gyönyörűek együtt, de a Pink Dazzle álomszép *-*

  ReplyDelete
 8. Ez a ket koromlakk perfektul passzol egyutt, nagyon szepre sikerult!

  ReplyDelete
 9. Ági Niceties: Igen, úy látszik nagyon jól párosítottam. :)

  Audrey80: Pontosan! Majd még lehet körülnézek a márkánál, lehet vannak még hasonló gyöngyszemek. :)

  Lora: Tudtam, hogy neked tetszeni fog. ;) A csillámos pedig tényleg nagyon hasonlít rá.

  Mazsola, Viktória, Elíz, Moon Angel, tojteij88, Manases Andrea: örülök, hogy tetszenek nektek így együtt :)

  M.: Azt én is sajnálom. :/

  Manna: Örülök, hogy tetszik. ^^

  ReplyDelete