13 April 2014

343. Nail Club - Skittlette Nails

Újból jelentkezik a Nail Club, méghozzá ismét egy csodás témával! Ez az egyik olyan körömfestési "elmélet", ami szerintem a legkreatívabb mind közül. De nem is húzom tovább az időt, nézzük miről is van szó.

Nail Club - Skittlette Nails


A koncepció nagyon egyszerű. Annyi a lényege, hogy a körmeinken egyenként különböző minták, textúrák, stílusok, technikák keveredhetnek, azonban mégis van egyfajta harmónia közöttük. Hétköznapokban is szívesen kalandoznak el a gondolataim, hogy valami hasonló manikűrt kell készíteni, így néha be is csúszik, azonban most meg is mutatom nektek!Az én témaköröm a menta szín köré épült. Elővettem krém finisű lakkot is, csillámosat is, texturáltat is, ami csak kell. Ez így még mindig nem volt elég, így jöhettek a kövecskék is. Ez a technika egyébként akkor is nagyon jó lehet, hogy ha több ötletünk is van az adott körömlakkokkal, de nem tudunk közöttük választani. Ilyenkor nem is kell. ;)Szerintem nagyon jó lett a végeredmény, kellőképpen zavaros, de mégis harmóniában állnak egymással a körmeim. Ezt a technikát bátran ajánlom mindenkinek, ugyanis egyszerűbb koncepcióból is nagyon ütőset lehet kihozni. 

Lakkok, amelyeket használtam:


BarryM Textured Nail Effect - Ridley Road
Essie - Where's My Chauffeur?
Essence Effect Nail Polish - Glitter jewels - 06 Party in a Bottle

Többiek munkái:


Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 


13 comments:

 1. Nagyon jó lett , imádom ezt a színt

  ReplyDelete
 2. Nagyon szép lett, tetszik ez a szín különböző árnyalatokban :)

  ReplyDelete
 3. Kellemes látvány, nagyon tetszik :)

  ReplyDelete
 4. gyönyörű díszítés, meseszép :)

  ReplyDelete
 5. Nagyon jol sikerult, kulonleges kis skittle!

  ReplyDelete
 6. nagyon pompásan néz ki! :) sőt, ez még olyan kategória, amit a strasszok nélkül talán én is bevállalnék, h megcsinálom. múlt héten épp megvettem ezt a sand lakkot, ilyen topperem is van, az alap menta lakkról nem beszélve (bár nem essie, de egy régi kedvenc astor), igyekszem meg is jegyezni, mert tényleg jól mutat. :)

  ReplyDelete
 7. Ez nagyon korrekt lett, egy ilyesmit én is el tudnék képzelni magamon. Szuper színek, tiszta tavasz!

  ReplyDelete
 8. Ez őrült jó, többször kellett megszemlélnem, mire befogadtam a látványt :) Más színnel is tetszene :)

  ReplyDelete