10 February 2013

48. The 31 Day Nail Challenge - Day 14 - Flowers

Az előző kihívás napján olyan szépen sütött a nap, hogy egy kicsit talán reménykedhettünk a jobb időben. Erre ma, amikor (szerintem) az eddigi legtavasziasabb manikűrt készítettem el a challenge alatt, leesett kb 20 centi hó. Maga alá temetve az apró kis reménysugarakat. Na, de sebaj! Legalább egy kis gyakorlatot szereztem a tavaszias minták terén, úgyis már elég régen volt. :) 
A kihívás ezen napján virágokkal kell ellepnünk a körmeinket. Én a too much hatás helyett egy változatos manikűrt készítettem el:



Minden egyes körmömre más-más mintát készítettem, de a színek miatt szerintem teljes az összhang. :) Gondolom találkoztatok már ezzel a mintával, ugyanis egy nagyon népszerű  képről készítettem, aprócska változtatásokkal. Igyekszem mindig kicsit egyedibbet elkészíteni, de a szívembe lopta magát ez a manikűr. 



Az éppen aktuális minta a gyűrűsujjamra került, szerintem ennyi bőven elég belőle, bár a fantáziám már beindult,  hogyan másképpen lehetne alakítani. De azt majd akkor, ha már igazi tavasz van! A mintákat amúgy egy ecset segítségével készítettem el. 



Ahol nem mintáztam, ott az egyik kedvenc arany csillámos körömlakkomat használtam. Én nagyon megkedveltem a körmeimet, nem is annyira nehéz elkészíteni, csak türelmesnek kell lenni, és aprólékosnak. 

A körömlakkok, amelyeket felhasználtam:


She Stylezone - 305
Essence Colour & Go - 67 Make It Golden
Moyra Pastel Shades - 602
Essence Multi Dimension - 67 Just Shout!
Astor - 900 French White
Essence Multi Dimension - 53 All Access

Nektek hogy tetszik ez a minta? :)

Eddigi munkáim a kihívásra:
Colors:

7 comments:

  1. Cuki lett! =) Bár nekem már 1 ici picit mozgalmas lett, de tetszik ettől függetlenül. =) Én több körmön is el tudtam volna képzelni azokat a cuki virágokat! <3

    ReplyDelete
  2. Ó.. a menta/türkíz+ arany még mindig tökéletes kombó!! *-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, nekem is hihetetlenül tetszik <3 Tavasszal, nyáron nagy kedvenc lesz! :)

      Delete
  3. Jaj de szééép! És kis vintage hangulatú! *.*

    ReplyDelete