15 February 2013

53. Körömdíszítés? Rendelj Ebay-ről! Part 2

Örömmel olvastam, hogy nagy sikert aratott az Ebay-es sorozatom. Ennek örömére újra összegyűjtöttem nektek pár eszközt, amelyeket körömdíszítésre használhattok. Az első részt elolvashatjátok ITT.
Most is alapdarabokat szedtem össze, bár még nekem is hiányzik belőle egy-két dolog. A végére pedig egy nagyon különleges kis dolgot hoztam Nektek! :) Ezek a termékek is Hong-Kong-ból jönnek, így 20-30 nap a szállítási idő. (Volt ami nekem hamarabb jött meg, de az a ritkább.) Továbbra is nagyon kell figyelnetek arra, hogy akitől rendeltek MEGBÍZHATÓ legyen. Ezt a visszajelzései alapján dönthetitek el. Természetesen akiktől linkeltem, rendben vannak, és a szállítás is INGYENES.
Ha bármi más igényetek is van, jelezzétek nekem e-mailben (mariasnail11@gmail.com) vagy itt kommentben. 
Nézzük is az új listát!

1. Ecsetek (Nail art brush)


A körömdíszítés elengedhetetlen kelléke az ecset. Ez a kollekció minden félét tartalmaz, ha ezt megrendelitek, nincsen többre szükségetek. Nem egy kiváló márkától származnak, de a szolgálatukat teljesíteni tudják. Az ecsetek ára összesen: $ 2,70 ~ 595 Ft.

2. Pontozók (Dotting pen)



Ugyan én nem rendeltem meg ezt a pontozó szettet, de ami nekem van, azt imádom. Annyira egyszerű ezekkel díszíteni, és gyönyörű manikűröket tudtok készíteni. Szintén egy alapdarab. Mind két oldalukon van egy-egy pontozó vég, különböző méretekben. A szett ára: $ 1,66 ~ 330 Ft.

3. Nyomdázás (Nail art stamp)



Ez egy kicsit költségesebb, de a csomag tartalmaz egy nyomdázót, és hozzá 10 darab lemezt. Ha kiszámoljuk, akkor még így is nagyon megéri. Ugyanis, ha egyenként rendelnénk meg a részeket, akkor drágábban jövünk ki. A csomag ára: $ 11,99 ~ 2686 Ft.



Amennyiben már van nyomdázónk, de nincsen elég lemezünk, akkor ez egy jó alternatíva. Itt EGYENKÉNT kell megrendelni a lemezeket. Amelyik megtetszik, kiválasztjátok, és kész. Szerintem nagyon jópofák vannak köztük, amint rászánom magam egy készletre, körülnézek itt is. Az áruk nem sokkal olcsóbb, mint a drogériában kapható társa, de sokkal változatosabbak és egyedibbek. EGY lemez ára: $ 1,79 ~ 360 Ft

4. Akril festék (Acrylic nail art)


Nem tudom hallottatok-e már az akril festékekről, amelyeket körmökre fejlesztettek ki, de nagyon hasznos egy találmány. Gyönyörű manikűröket tudtok velük készíteni, hasonlóan, mintha festenétek. Ebben a kollekcióban 12 db festék található. Sajnos még nem próbáltam ki, így nem igazán tudok róla nyilatkozni. De amelyik blogon eddig találkoztam vele, teljesen elbűvölt. A festékek ára: $ 7,09 ~ 1590 Ft.

ÉÉÉÉééés Jön a meglepi! :)

5. STUDS!



Igaz, már nem akkora divat, mint például ősszel, de azért még mindig jelen van, és ha igazán extrém külsőt szeretnénk kölcsönözni a körmeinknek, akkor ez tökéletes megoldás! :) Itt tudtok válogatni a kör-, csillag- és négyzet alakúak között. Van arany, ezüst és bronz is. Egy-egy csomag ára: $ 1,16 ~ 230 Ft.

Összegzés

Ebben a részben is összeszámolom Nektek, hogy mennyi az annyi. Kicsit többre fog kijönni, mint előző alkalommal, de ezek már különlegesebb dolgok.

Ecsetek: $ 2,70 ~ 595 Ft.
Pontozók: $ 1,66 ~ 330 Ft.
Nyomdázó készlet: $ 11,99 ~ 2686 Ft.
Akril festék: $ 7,09 ~ 1590 Ft.
Szegecsek (1 csomag): $ 1,16 ~ 230 Ft.

Összesen: $ 24,6 ~  5430 Ft

Ez egyszerre (szerintem) sok, érdemesebb részenként megrendelni. Ettől függetlenül, ha a hazai piacon is összeszámolnám, hogy ezek az eszközök mennyibe kerülnek, valószínűleg hanyadt dobnánk magunkat... 

Remélem ezzel a gyűjteménnyel is tudtam Nektek segíteni, és van, ami megfogott benneteket. :)
Tényleg bármi kívánságotok van, írjátok meg nekem! :)

Csak egy kérdésem maradt számotokra:
Folytatódjon a sorozat? 

Maria

Facebook oldal:

Ha kérdésed van, itt felteheted:



3 comments:

  1. Az ecseteket még várom, a pontozóimat már használom. Egy álom velük dolgozni. <3

    ReplyDelete
  2. nagyon szuper dolgok ismét. :) csemegézek majd innen. :P

    ReplyDelete