16 February 2013

54. The 31 Day Nail Challenge - Day 17 - Glitter

A mai nap témája a csillámok és a csillogás. "Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy ömlengés következik. Csak saját felelősségre haladjon tovább!"
Ezzel mindent elárultam. IMÁDOM! :D Úgy örülök, hogy előbb elkészítettem, így tovább maradhat a körmömön, annyira tetszik. Kellően hideg színű a télhez, de mégis benne van az a meleg, kacér csillogás. Folyamatosan simogatom, és nézegetem őket... No, de mutatom is csöpögés helyett:



Alapnak egy világoskéket választottam, arra felvittem a saját FRANKEN körömlakkomat, utána pedig egy nagy csillámos fedőlakkal díszítettem.



A gyűrűs ujjamra az új kis köveimet tettem, amelyeket Ebay-ről rendeltem. Hogy összhangban legyen a többivel is, így mindenféle színt vegyítettem.



Nekem ő lett a Valentinom :D Teljesen beleszerelmesedtem. majd még készíteni fogok több színnel is. Nekem nagyon tetszik, ha egyik körmünkön csak kövecskék vannak. Nyáron szinte csak így volt a gyűrűsujjam.

A kövecskékről pár szó:


Erről a szettről írtam már nektek az egyik Ebay-es bejegyzésemben. Említettem, hogy magamnak ezt rendeltem meg, nemrég meg is érkezett. Nekem nagyon bejön, minden részt külön lehet nyitogatni, és tényleg nagyon sok kő van benne. Van egy két hibás darab, de ezt betudom gyártási folyamatnak és kínai árunak. A hivatását ettől függetlenül remekül teljesíti! :) Tehát nem csak a levegőbe beszéltem akkor, amikor áradoztam róla. 

A körömlakkok, amelyeket felhasználtam:


Essence Color & Go - 74 Sure Azure
Maria's Nail - 01 Marine Mania
Essence Nail Art Special Effect! - 02 Circus Confetti

ÉÉÉÉS még egy dolog van, amit nem bírok magamban tartani! :) SIKERÜLT A NYELVVIZSGÁM! :) Nálam ez nagy mumus volt, és sokáig nyűglődtem vele, de sikerült, így (remélem :D ) már egyenes út vezet a diplomámig. :)

Nektek mi a véleményetek? Szeretitek a díszítő kövecskéket?


Eddigi munkáim a kihívásra:
Colors:

8 comments:

  1. gratulàlok :):)
    tokre jok ezek a kovek.ilyen tartot èn is vettem anno volt essence-ben mondjuk abba nem ennyi minden fèr de kulon lehet nyitogatni :)
    a manikur nagyon tetszik:) gondolom èlmèny volt leszedni a koveket:)

    ReplyDelete
  2. Ohh mint valami tömény cukorkás köröm *.* vagy valami fagyi díszítőcukorral. Mindenesetre nagyon tetszik, jó lett :)

    ReplyDelete
  3. Köszi-köszi! :) Még nem szedtem le őket, nagyon tetszik :D De majd este, vagy holnap :( Mivel most kihívások vannak, így nem szuperbiztosra tettem fel őket, szóval nem lesz nagy gond.
    Ági! Van ott egy link, én Ebay-ről rendeltem, szerintem azt a pár száz Ft-ot megéri! :)

    ReplyDelete
  4. Gratulálok! =) Nagyon cuki lett a köröm is. Nekem is vannak ilyen köveim, de eddig kb 1szer használtam őket. Nekem mindenbe beleakadnak és lejönnek... :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Féltem, hogy akadozni fognak, de a két réteg alapszínt nem vártam meg, amíg megszárad, jól belenyomkodtam őket, és a kövek sem annyira csiszoltak, hogy karcolna. Szóval még ezzel nem volt problémám, harisnyát sem bántotta, stb... :)

      Delete

  5. Imádom, ez annyira az én ízlésemnek való :)
    Nagyon ügyes vagy! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :)
      Örülök, hogy neked is tetszik! :)

      Delete