9 October 2013

232. Márkabemutató 7. - ANNY

Olyan bejegyzéssel készültem nektek mára, amit már eszméletlen régen olvashattatok itt a blogon, ez pedig nem más, mint a Márkabemutató. Pár nap híján 3 hónappal ezelőtt volt az utolsó. HÁROM hónap. Ez rengeteg idő, főleg ha belegondolok, hogy velem mi történt ezalatt... No, de az majd egy másik bejegyzésben, talán jövőhétre el is készül. :D Ne értsetek félre, egy pillanatra sem hanyagolom a blogot (remélem ezt ti is látjátok), csak egy-egy hosszabb hangvételű bejegyzéshez le kell ülnöm, időt kell rá szakítanom. Most itt vagyok. :)

ANNY


Elsőként (haha, itt jön elő a 4 év egyetemi tapasztalat) ki az aki tudja mit rövidít a név? :D Én nekem egészen addig fogalmam sem volt róla, amíg nem olvastam egy olyan kis kötegben, amit a Douglas Hungary-től kaptam. Igazság szerint nem is nagyon gondolkoztam ezen. Nézzük mit is rejt magában ez a mozaikszó:

American Nail fashion New York

Innentől már nem nehéz kitalálni, hogy milyen márkáról olvashattok ma, úgy van, egy amerikairól. Az ANNY fő célja, hogy ezt az életstílust szétárasztja az egész világon a nők körmein. Folyamatosan frissül, és mindig az éppen adott trendet követi amellett, hogy az állandó kollekcióban minden egyes klasszikus színbe belefuthatunk. A színválaszték tényleg hihetetlen nagy, szám szerint nem tudom mennyi lehet, de 100 fölött van. Ezeken kívül természetesen a körömápolással kapcsolatos termékeket is megtalálhatjátok, de szerintem egy normális márka erre is törekszik, így lehet kerek egész. :) 
Mint írtam, minden alkalommal jönnek elő újabb és újabb kollekciókkal, az éppen aktuálisokkal majd lent találkozhattok részletesebben is. Ezen felül a minőségben is megbízhatunk. Kitűnő a fedőképessége, gyorsan szárad, könnyen, egyszerűen, pikk-pakk fel lehet vinni körmeinkre, a végeredmény pedig ragyogó. Nem véletlenül tartják az egyik legkeresettebb márkának. 
A lakkok mérete két féle lehet. A Normál kiszerelés 15 ml-es, azonban egy-egy kollekció kis üvegcsékben jelenik meg, ami 6 ml. Természetesen ez sem annyira kevés, főleg annak, akinek 200 lakk is lapul a fiókjában. 


Körömápolás

Ennek elég nagy hangot ad a márka, mégpedig annyira, hogy 8 féle lakkot találunk meg az állandó kollekcióban, ezen kívül októbertől egy 3 darabból álló Nail Care To Go kollekciót is felfedezhetjük. Ennek a lényege, hogy gyorsan, bármikor, akárhol használhassák a nők, főleg akiknek alig jut idejük magukra. 


Egyenként az ápoló lakkok, árakkal együtt:
- 6 in1 ápoló lakk (3990 Ft)
- Quick Dry gyorsszárító (2990 Ft)
- Super Gloss Gel fénylakk (2990 Ft)
- High Gloss Top Coat magasfényű fedőlakk (2990 Ft)
- Express Nail Hardener körömerősítő lakk (2990 Ft)
- No More Yellow körömsárgulás elleni fedőlakk (2990 Ft)
- Ridgefiller barázdakitöltő lakk (2990 Ft)
- Base Coat alaplakk (2990 Ft)

Természetesen ezen kívül olajokat, krémeket is megtalálhattok a kínálatban, ha épp nem a lakkok közelében, kérdezzétek meg az eladókat merre találjátok, és ők szerintem készségesen segítenek (itt Hollandiában teljes mértékben máshol vannak...). 


Alapkollekció

Erről már írtam nektek pár szóban, tényleg bármit megtalálhattok, és mindegyik lakk 15 ml-es, ami több, mint elég. Ha klasszikus színekre vágytok, érdemes innen beszeretni (vagy egyéb jobb minőségű lakkot). Ezen felül több olyan árnyalattal is találkozhattok, amelyek különlegesek, extravagánask, hiper-szuper csillogósak, vagy éppen szokatlanul megnyerőek. Nem tudok elképzelni olyan lányt/nőt, akinek ne dobbantaná meg egy-egy szín a szívét. 


Az ár minden egyes lakknál 2990 Ft, ami nem kevés, de a minőség kárpótol bennünket. Hopp, az kimaradt, hogy remek dupe-ok vannak az állványokon, így érdemes leselkedni. ;)
De most nézzük szépen a mostani kollekciókat.


ANNY - Best Friends In Town

No, ez egy igazán CUKI kiadás! Nem tudom otthon találkoztatok-e már vele, elvileg szeptembertől kapható. A lényege, a mottója, hogy az igaz barátoknak soha sem lesz elege belőlünk. Együtt sírunk, nevetünk (lakkozunk)... Ezekkel a kis szépségekkel köszönhetjük meg mindezt nekik. Persze nem fog senki sem szólni, ha épp magunknak is beszerzünk egyet, mert annyira megtetszik egy-egy árnyalat. ;DAmi a különlegessége, hogy mindegyik körömlakkhoz tartozik egy kis "barátságkarkötő". Mivel ezt egyfajta ajándéknak szánták, így a 15 ml-es üveg kedvezőbb áron a miénk lehet, mindössze 2290 Ft-ért.


ANNY - Spooky Glamour In Hollywood

Vihííí, az egyik kedvenc eseményem közeledik, ez pedig a Halloween. A városok mellett a márka a celebektől is merít ihletet, nem véletlen a lakk és a jelmez közötti kapcsolat. Ezekkel máris szívesebben ünneplik az is, aki nem annyira rajong ezért. A rossz hír (ha már itt nagyon beleszerettél valamelyikbe), hogy ezek mini kiszerelésűek, azaz 6 ml-t tartalmaz egy üveg. De így az ára is jobb, 1290 Ft. Ha ez nem lenne elég, kicsi szegecseket is találhattok majd 890 Ft-ért. 
A kollekció októbertől már megtalálható, szóval legyetek szemfülesek.


ANNY - The Devil In The Font Row

Ez a kollekciót a kifutók világa ihlette, minden egyes üvegben a klasszikus, elegáns árnyalatokat láthatjátok, ha nem is mindegyik, de pár darab egy kezdő lakkozónak igazi alapdarab, de még egy haladónak is... :)Ezek már ismét nagy kiszerelésben kaphatóak, szintén kedvezőbb árral, azaz 2290 Ft-ért.


"Röviden" ennyi lenne a mondandóm... Még itt nem találkoztatok ezzel a márkával, de ez pár napon belül változni fog, a tesztelés már meg volt, már csak a fotók szerkesztése van hátra. :)
Az ANNY lakkokat a Douglas parfümériákban találhatjátok meg.


Nektek mi a véleményetek erről a márkáról? Van már vele tapasztalatotok?Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest
4 comments:

 1. De. Vicces. Épp egy Anny lakkról írok épp posztot. :D Én nagyon nagyon nagyon szeretem a márkát, csak ne lennének ilyen piszok drágák a lakkok. :/

  ReplyDelete
 2. Pont ma kaptam egyet és ezek után egyre kíváncsibb vagyok rá, mert találtam a képeken szép színeket.. :D

  ReplyDelete
 3. Edina: Igen, tényleg nem túl olcsók. :( Bár itt kevesebbe kerül, mint egy opi, így valószínűleg többször megfordulok az állványnál, de most tudod mire gyűjtök... :D

  Flora: Na, majd remélem olvashatok róla! ;)

  ReplyDelete
 4. Szia Marcsi, nekem homoklakkom van a márkától, egy csodálatos, antik ezüst árnyalat. Vadászom a sand lakkokat, de ez a szín egyedülálló, amolyan szürkés-rózsaszínbe hajló ezüst. Kiváló minőség, kár, hogy limitált kollekció volt, mert így alig merem használni, félek, ha elfogy, nem találok hasonló kifinomult színt.
  üdv.
  bandita

  ReplyDelete