27 October 2013

244. Halloween Week - Day 3.

Tegnap eljutottunk a temetőkig, ahonnan a halottak számára több út is vezet... Az egyik (gyerekek körében is) legnépszerűbb úttal folytatom a manikűröket a mai napon, ez pedig nem más, mint a szellemek. Tényleg minden e köré épül Halloween éjszakáján, így nem véletlen, hogy ennyire "felkapott".

Halloween Week - Day 3. 


Sok-sok vonalon meg lehet közelíteni a szellemek, kísértetek, lelkek ábrázolását, egészen ijesztő, és hátborzongató megoldásokra lelhetünk már az internet segítségével, azonban én a klasszikus formáját választottam (nem véletlenül, a hideg kiráz a horrorfilmes undorító sápadt szaggatottan mozgó vackoktól). A megvalósítása is sokkal egyszerűbb, bárki, BÁRKI el tudja készíteni. Íme, én hogyan képzeltem el:Tényleg nem nehéz, a foltoknál nem kell tökéletes pontosságokra koncentrálni. Viszont én nem álltam meg (ismét) egy egyszerű festésnél. Amikor az első manikűrt készítettem, hatalmas megvilágosodásban volt részem. Megint előkaptam a gyertyámat, és időt, türelmet nem sajnálva egy ecset segítségével megépítettem a szellemek farkincáját.Végül így sikerültek. Őszintén szólva én rettentő elégedett vagyok velük. :D Páran hallgatták is a készítés után az áradozásomat, szóval remélem ti sem vélekedtek majd másképpen. A szemek, szájak előtt még egy világítós lakk réteget is felvittem (pontosabban 2-t). Ez pedig nem más, mint az essence féle változat, így ahogy a képek is bizonyítják, tökéletesen működik. Nem kell sok idő, amíg "feltöltődik", de nagyon sokig megmarad. Következő alkalommal érkezik a sírból a másik útvonal is. ;)

Egy közérdekű információval is szeretnék nektek szolgálni. Van egy olyan szemernyi kis reményem, hogy valakit annyira inspirálok, hogy elkészíti egyik munkámat egy buliba, így most ez azoknak szól:
Az utolsó nap egy brutális alkotás fog napvilágot látni, én már azt várom a legjobban. KORÁBBAN kerül majd ki a poszt (15:00-kor), így lesz idő elkészíteni, de amire szükségetek lesz: 
-bordó-piros rúzs
- műköröm tip
- erős gyomor (:D)
Sejthetitek mi várható, ezzel kicsit le is lőttem a poént, de ha megtetszik nektek, már most be tudjátok szeretni az alapanyagokat.


Mi a véleményetek a mai alkotásról? Van már kedvenc?
Maria


Facebook   |   ASK.FM   |   Bloglovin   |   Pinterest
16 comments:

 1. Ááááá ez hatalmas! :D Ha belegebedtem sem jutott volna eszembe gyertyát használni! Nagyon tetszik!

  ReplyDelete
 2. :D hát ez óriási, és még világít is!!

  ReplyDelete
 3. ááá enkem ez a kedvencem :) ezt elfogom készíteni!!
  melyik essence világítós lakk ez?
  Kíváncsian várom a holnapi posztot is *-*

  ReplyDelete
 4. Glitterfinger Lexa: :DDDD Köszönöm! nekem is csak akkor jutott eszembe, mikor már használtam. :D

  Audrey80: Kösziii! Örülök, hogy tetszik. :)

  Nail Judit: Köszi! :) Az új fedőlakkoknál ez is megtalálható, szóval ott kell keresni ;)

  ReplyDelete
 5. Te elmebeteg vagy ;) Szenzációs :D Főleg a világítós lakkal :) Imádom...

  ReplyDelete
 6. Ez is nagyon klassz de én már szívesen látnék olyan manit is, amit azért hétköznap is hordható, de azért Halloween témájú. ;)

  ReplyDelete
 7. ez is nagyon ötletes lett:D én sajnos soha nem tudom lefényképezni a világítós lakkomat:(
  csak nem "letört" körmöt tervezel az utolsó napra?:D

  ReplyDelete
 8. Az a Lány: Én máshogy jellemezném magam, de ezt most bóknak veszem. :D

  Moon Angel: Számomra a Halloween lényege a jelmezek felöltése, így extrém vonal felé szeretném venni az irányt. Hétköznapit bármikor lehet találni, csak be kell írni a google-ba. De az eddigi manikűröket is simán el lehet készíteni hordható formában. :)

  Panka: Köszi! :) Én sem tudtam fényképezőgéppel, ezt telefonnal csináltam. Valami HASONLÓ lesz ;)

  ReplyDelete
 9. Micsoda ötlet, nagyon jó lett! :-)

  ReplyDelete
 10. Baromi jó lett, iszonyat édes a szellemek 'farkincája', micsoda ötlet! A világító lakk pedig igencsak feldobja :)

  ReplyDelete
 11. Aztarohadt, ez valami brutálisan jó! :D

  ReplyDelete
 12. Pancsi, Nóra, Manna, Elíz: Köszönöm! :)

  Dii: Köszi, reméltem, hogy az csak jót fog tenni. :D

  Klaudia: :DDD Köszi!

  ReplyDelete
 13. Most hogy láttam minden napot, kijelenthetem, hogy ez volt a kedvencem :) Nagyon kis mutatós, bár nem ijesztgetős, inkább aranyos formában Halloween-i :D

  ReplyDelete