26 October 2013

243. Halloween Week - Day 2.

Nyilván már a legtöbb olvasóm tudja, hogy milyen napok következnek a blogon, vagy ha nem, a külsőből egyből rájön. :) Tegnap a töklámpásoké volt a főszerep egy kis viasszal megfűszerezve. A történetek sajnos nem folytatódnak, mivel saját magam egy legendát csak nem csapatok hozzá egy több száz éves ünnephez, de nagyon örülök, hogy ilyen jól fogadtátok a tegnapiakat. :) 
Viszont mára új rémséges nap virradt (vagy épp újra leszáll az éj), jöjjön a következő állomásunk a sötét ösvényünkön.

Halloween Week - Day 2.


Tegnap nagyon sokat emlegettem a halottakat, a gonosz lelkeket, akik ezen a napon szállják meg a földet, hogy kísértsenek, és minden élő-t megzavarjanak, nyugtalanítsanak. Most az ő útjuk első állomását alkottam meg a körmeimen, az elkövetkező pár napban a többiről is le fog hullani a lepel. ;)
De hova is kerülnek a halottak? Hát a temetőbe!A koncepcióm az volt, hogy minél piszkosabb, földesebb, elhagyatottabb, rendezetlenebb legyen a végeredmény. Remélem sikerült valami hasonlót elérnem. Elsőként az átmenetet vittem fel a Halloween és az alkony jellegzetes színeivel, ez pedig nem más, mint a narancs és a lila. Végül a körmeim végére festettem pár sírkövet, csonka fát, és egy zombi kezet, ami leginkább valami vakarcsra hasonlít, nem kézre. :DItt nem kell azon görcsölni, hogy mennyire is lett megtisztítva az alkotásunk, elvégre a célom a mocskos volt. Még földet is hoztam be, ez a mai fűszer viasz helyett. 

Mi a véleményetek a mai napi alkotásról?
Maria


Facebook   |   ASK.FM   |   Bloglovin   |   Pinterest
8 comments:

 1. Elsőre azt hittem pálmafa van a körmödön. :D Nekem a színátmenet tetszik legjobban. :)

  ReplyDelete
 2. ez is elég ütős lett szerintem, nagyon tetszik:D

  ReplyDelete
 3. Én is azt hittem, pálmafa :D De szerintem nagyon ötletes :) Gondolom lesz még boszorkány meg pók, esetleg szellem, de több ötletem nincs mivel fogsz még minket elkápráztatni :)

  ReplyDelete
 4. A színátmenet gyönyörű, az ötlet is tetszik, nagyon várom a következőt :)

  ReplyDelete
 5. És én is pálmafának néztem, nem is értettem, hogy került a temetőbe :D Nagyon jól sikerült az átmenet szerintem tökéletes, abszolút alkonyat jut róla eszembe. És a földes kezed tiszta olyan, mintha most másztál volna ki az egyik sírból :) Mivel tegnap nem volt időm blogokat nézegetni, most dicsérném meg a designt, elég borzongató hangulatot ad ezekhez a manikhoz :)

  ReplyDelete
 6. Ezt az átmenetet meg fogom csinálni <3

  ReplyDelete
 7. nagyon jó ez az ámenet, tetszik ez a manikűr :)

  ReplyDelete
 8. Moon Angel: :D Köszi, nekem is megfordult a fejemben, mikor a képeket néztem. :D

  Panka: Köszi! :)

  Zsozsó: Szellem már itt van a blogon ;) A többi napról nem mondhatok semmit. :D

  Audrey80: Köszönööm! :)

  Apterous Angel: Köszönöm! :) Örülök, hogy tetszik!

  Ingrid: Bejegyzést, vagy képet kérek majd!!! ;)

  Nail Judit: Köszönöm! :)

  ReplyDelete