29 October 2013

246. Halloween Week - Day 5.

Előző alkalommal úgy érzem egy kicsit lesokkoltalak benneteket, így mára egy lazább, könnyedebb alkotással készültem nektek (ettől függetlenül nehogy azt higgyétek, hogy ennél durvább már nem jöhet... :D). Manapság már nem csak a horrorról szól Halloween ünnepe, hanem a kiskrapekokról, akik cukorkákat, édességeket gyűjtögetnek. Ezt a témát sem szerettem volna kihagyni, így ma fogadjátok sok szeretettel. :)

Halloween Week - Day 5.Nem igazán terveztem ezt, azonban, amikor hétvégén megláttam az egyik üzletben a hatalmas mennyiségű halloween-i édességeket, tudtam, hogy enélkül nem lenne kerek ez a hét. Olyan csúnyácskák, némelyik abszurd, de nektek lenne szívetek otthagyni őket? Így most én is felteszem a nagy kérdést! Trick or Treat? Akik a másodikat válaszolják, nekik következik a legújabb manikűr:Az ihletet nem adhatta más, mint egy legalább olyan népszerű dolog ilyenkor, mint a töklámpás, ami nélkül nem igazán lehet elképzelni Halloween. Mintha karácsonyfa nélkül lenne karácsony... Szóval ez a candy corn (nem tudok magyar nevet), ami fehér, narancs és sárga színű kis édesség. A középső ujjam kivételével, ahol konkrétan a cukorkákat formáztam meg, mindenhol máshol csak a színátmenet látható. Erre vittem fel a Loreal "mákos" fedőlakkját, így más ilyen környezetben is megleshetitek. A fotózás pedig extra nehéz volt, közvetlenül utána a csontvázkézen lévő nyalókának már annyi volt. :D

Mi a véleményetek a mai napi manikűrről? Felkészültetek már a nagy hajrára? :)
Ne feledjétek, ha előre terveztek, és bíztok annyira bennem, hogy tetszeni fog az utolsó manikűr, és el akarjátok készíteni, akkor műköröm tip-et nehogy elfelejtsetek venni! ;)

Maria


Facebook   |   ASK.FM   |   Bloglovin   |   Pinterest10 comments:

 1. nekem eddig ez a kedvencem, bár nem vagyok sárga-fan :)

  ReplyDelete
 2. nagyon tetszik ez is kedvenc a tegnapi után *-*

  ReplyDelete
 3. Nekem is ez eddig a kedvencem! :)

  ReplyDelete
 4. Nagyon vidám, a sárga színátmenetes más alkalomra is hordható. A tegnapi sokkolás után ez igazán könnyed :)

  ReplyDelete
 5. Lilla: Itt van narancs szín is. :D

  Nail Judit, Moon Angel, djkaty, M.: Örülök, hogy tetszik nektek! :)

  Nóra, Manna: Köszi!

  Audrey80: Igen, ez egy kicsit univerzális lett. :)

  Thimmyke: :D

  ReplyDelete