28 October 2013

245. Halloween Week - Day 4.

Elérkeztünk ezzel a nappal egy olyan témához, amitől a hideg kiráz. De mikor máskor lenne alkalmam egy ilyen manikűrt elkészíteni, mint Halloween-kor?! Tegnapi nap alkalmával a szellemek világát jártuk körbe, most viszont jöjjön a másik út, ami közvetlenül a sírból jön. Ezek nem mások, mint a zombik.

Halloween Week - Day 4. 


Szívből gyűlölök mindent, ami ezzel kapcsolatos, és nem is tagadom az irreális félelmeimet, amit ezek után a kitalált lények után érzek. Egy átmaszkírozós képsorozatot/videót sem bírok végignézni. De most! Erőt vettem magamon, és még magamon is alkalmaztam némi sebkészítős fortélyt, nyilván nem a legnagyobb sikerrel, de az összhatás így is gusztustalan lett. Nézzük a koncepciót. :D Alkotás közben szállt meg az ihlet, így nem vállalok semmiért sem felelősséget. 3 ujjamon látszik egy-egy zombis frankenstein-féle fej. A gyűrűsujjamra egy agyat szerettem volna mintázni, bár inkább úgy néz ki, mint amit már egyszer megrágtak. A végére egyre jobban tetszett. De jöjjön a mutatóujj.Igyekeztem minden kis trükköt bevetni, szerintem legelső próbálkozásra igen mutatós darab lett. Egyébként ez is az egyik legnagyobb fóbiám, hogy a körömágybőröm felszakadjon. 
Tehát ez a kis alkotás egy nagy önsegélyező munka volt, de ettől függetlenül az a mérhetetlen undor az eleven holtak iránt semmit sem változott, de egy napra félre tudtam dobni. :)


Nektek hogy tetszik? Nyugtassatok meg, van még aki ennyire undorodik a zombiktól, mint én... 
Maria


Facebook   |   ASK.FM   |   Bloglovin   |   Pinterest
9 comments:

 1. A zombifejek tök jók, vagyis az egész tökjó, csak undi :D De tetszik a kivitelezés :D

  ReplyDelete
 2. nagyon klassz lett ez is, bár én bírom a zombikat! :D

  ReplyDelete
 3. zombi fejek nagyon jók és nagyon élethű lett a muató ujj és nagyon féélelmetes és undorító :D de ettől függetlenül jó lett!! Én sem szeretem a Zombikat!

  ReplyDelete
 4. eddig ez a kedvencem, a mutatóujj elég élethű lett:DD

  ReplyDelete
 5. FranCiiska, Moon Angel, Elíz: :D Köszi!

  Nóra:Köszi, engem kiráz a hideg tőlük. :S

  Nail Judit: Köszi, végre valaki! :D

  Klaudia: :DDDD Pedig olyan kis undi. :D

  Panka: Köszi, igyekeztem. :D

  Audrey80: Remélem nem nagyon. :)

  ReplyDelete