4 October 2013

230. Essence - 124 Wanna Say Hello + Ebalay Charming Bronze Shiny Glitter NP - Color 007

Erre a napra két körömlakk bemutatásával is érkeztem nektek. Egyrészt azért, mert még mindig rengeteg van, amit tesztelni szeretnék, másrészt hihetetlen jól néz ki a kettő együtt. :) Igazán ősziesre sikeredett, de nem is bánom. 

Essence - 124 Wanna Say Hello + Ebalay - Color 007Mát nagyon régóta vágytam egy igazán szép csokibarnára, magasabb árkategóriákban ki is néztem, hogy melyek lennének a megfelelőek, de kicsit bizonytalan voltam, mennyire is állna jól, ezért elsőnek egy Essence körömlakkot választottam. Üvegben igaz kicsit vörössesnek tűnik, élőben is, ezért egy kicsit tartottam tőle, de majd meglátjátok mennyire megváltozik a körmeimen. 
A másik egy igazán csillogó fedőlakk. Mikor válogattam, hogy melyik kerüljön hozzám, nem volt nehéz a döntés. Ebben a kis 15 ml-es gömb üvegben van matt fehér, csillogó bronz hatszögletű glitter kisebb nagyobb méretben, matt csíkocskák, és amiről nem is tudtam, csak itthon szembesültem vele, azok a lilásan csillogó kis csillámok, amelyek amúgy láthatatlanok. Mint látjátok, az Essence barnája igencsak besötétedett, nem is értem hogyan tudott ilyen átváltozáson keresztül menni. Sokkal sötétebb, mint az üvegben. Két rétegben fedett teljesen az ecsettel még mindig jóban vagyunk, az állaggal is meg vagyok elégedve. Gyorsan meg is száradt, ezután vittem fel a csillámtengert.
Egyszerűen tényleg csodálatos párt alkotnak, és totális őszi falevélhullós álomképet festenek elénk. :) A lila csillámok a fényképeket nagyon látszódnak, azonban élőben csak a fényük, ettől még különlegesebbé téve a manikűrünket.Ennek a száradása már egy kicsit lassúbb volt, de a fedőlakk könnyen segít ezen, vagy az, ha türelmesen várunk (nem kell azért órákra gondolni... :D). 
Mindkét lakkot nagyon megkedveltem, főleg így együtt, pár napot fent is hagytam őket. Fedőlakkal az Essence-nek is jó volt a tartóssága, igaz, anélkül még nem próbáltam, így nem tudom mihez viszonyítani.

Egyébként ezt az Ebalay lakkot meg tudjátok rendelni a KKcenterHK oldaláról.


$ 7,82
Azonban ebből lemegy 10%, ha a mariasnail kódot használjátok. :)


Nektek is legalább annyira tetszik ez a párosítás, mint nekem? :)Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest
9 comments:

 1. Érdekes, nekem is megvan ez az Essence lakk,de az üvegben is és felkenve is sokkal sötétebb barnának látom.
  A párosítás egyébként nagyon tetszik! :-)

  ReplyDelete
 2. Az első képen olyan pirosasnak látszott a lakk, amikor a körmös képeket láttam, meglepődtem ám. :D
  De így is nagyon szép párost alkotnak! Még egy glitteres-csillámos lakkot szívesen beszereznék a közel jövőben, csak nem akarok mindent a kosaramba dobálni, tényleg a kihasználhatóság felé kezdek hajazni.

  ReplyDelete
 3. Nekem ez ilyen Téglavörös vagy Rozsdabarna? Mi a különbség? :D Mindenesetre nagyon tetszik! :) Jó párosítás :)

  ReplyDelete
 4. Tényleg remekül mutat a két lakk együtt, de ez a besötétedés számomra is hihetetlen :D

  ReplyDelete
 5. Ó de csodásak! Így együtt meg pláne! *.* Én is épp múlt héten szereztem be pár glitteres lakkot. (: Sajnos még nem volt időm bemutatni őket a blogomon, de majd lassan azt is megejtem.^^

  ReplyDelete
 6. Nagyon őszi, nagyon imádom *-*

  ReplyDelete
 7. Imádat! Szeretem a barna össze árnyalatát, ez is bejövős, és az a fedőlakk!!! áww

  ReplyDelete
 8. PAncsi: Lehet, hogy ez is egy titkos átalakításon vett részt, mint több Essnece lakk is. :S

  Andus: Vannak nagyon extra fedőlakkok, amelyek pár színen mutatnak jól, de szerencsére ma már a legtöbbel lehet bolondozni. :)

  Iluss♥: Ez csak az üvegben néz ki annak. :D Felkenve már gesztenyés. :D

  Glitterfinger Lexa: Akkor nem csak engem lepett meg...

  IsaBella: Majd figyelek! ;)

  Ingrid: Ugye? *-*

  bokorbogi93: Nekem ez az első igazi barna lakkom, de eddig nagyon jóban vagyunk. :D

  ReplyDelete
 9. gyönyörű ez a fedőlakk *-*

  ReplyDelete