14 April 2014

344. Fashion Monday 11.

Újra jön a Fashion Monday, és ismét hatalmas lelkesedéssel álltam neki a keresgetésnek. Mindig, ha meglátok egy jó képet valamilyen ruhakölteményről/kiegészítőről, akkor azt elmentem, de amint alkotásra kerül a sor, már mást szeretnék elkészíteni. Így jött a mai darab is.

Matthew Williamson


Őszintén szólva nem igazán követem Matthew Williamson munkáját, habár már többször is szembetalálkoztunk már az interneten. A mostani kollekciója kifejezetten tetszett nekem, különösen ez a minta. Konkrétan ezt az inget bármikor elfogadnám, és viselném. No, de most egyelőre csak a körmeimre került, méghozzá így:



Ez az a manikűr, ami tavaszra eszméletlen cuki tud lenni. Nem tudok egyszerűen rá más jelzőt találni. Pláne akkor igaz ez, ha mindezt rózsaszínben alkotjuk meg. Az elkészítése amúgy nem annyira nehéz. Először vigyünk fel két réteget az általunk kiválasztott alapszínből. Várjuk meg, amíg teljesen megszárad, majd jöhetnek a virágok. Egy vékony ecsetet használjunk, és tulajdonképpen egyáltalán nem kell a szabályszerűségre figyelnünk. Lehetnek bármekkorák a szirmok, akárhova kerülhetnek, a lényeg, hogy rétegezzük. Így megkapjuk ezt a huncut kis mintát. Végül egy díszítőszalaggal válasszuk el a körmünk felületét, és vigyük fel a sötétebb színt.



A végeredmény nekem hihetetlenül tetszik, és mikor elkezdtem nem is gondoltam, hogy ilyen jól fog kinézni. Ami még fantasztikus ebben a mintában az az, hogy bármilyen színnel ki lehet hozni, és nagyon jól is mutathat így tavasszal. Szóval bátran elő az ecsetekkel! :)


Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 


4 comments:

  1. nagyon tetszik :) lehet, hogy valami hasonlóval én is megpróbálkozok :)

    ReplyDelete
  2. Nagyon tetszik, igazán tavaszias üde mani lett. :)

    ReplyDelete
  3. Szuper lett a mani :) Azt a szettet meg szívesen elfogadnám :P

    ReplyDelete
  4. De jó, mostanában nagyon kreatív vagy :)

    ReplyDelete