10 October 2013

233. ANNY - 497 Black Surprise és Models Own - Dancing Queen

Ma egy csodálatosa nap indult, leginkább a budapestiek számára, ugyanis megnyílt otthon a körömlakkos mennyország, a Nailland. Erről már nyilván hallottatok, ha nem, majd egy külön bejegyzésben úgyis írok róla. ;) Erre az alkalomra egy tesztet hoztam egy olyan lakkról, amit ugyan ott nem találtok meg, de amivel párosítottam, azt már annál inkább. 

ANNY - 497 Black Surprise és Models Own - Dancing Queen


ANNY: Tegnap írtam erről a márkáról egy kis szösszenetet, így most jön is egy teszt tőlük. Ez a kis kiszerelésű, azaz 6 ml-es körömlakk a Spooky Glamour In Hollywood kollekcióból való, amit kifejezetten Halloween-re állítottak össze. A mini üvegcse igazán különleges színt hordoz magában. Fekete alapban elsőre úgy tűnik, hogy ezüst pelyhecskék vannak, azonban egy kis fénynél már látszik, hogy nem egészen. Zöldesen, néhol lilásan csillog az egész, így igazán misztikussá válik. Az üveg falán leginkább ezt látjuk, de majd kiderül körmön hogy mutat.

Models Own: Róla olvashattatok már egy másik bejegyzésben, amit a márka nevére kattintva el is olvashattok, így nem is írok róla túl sok mindent, csak annyit, hogy még mindig teljesen oda vagyok érte, annyira jól összeválogatták a csillámokat, glittereket. 



Először önmagában az ANNY lakkról írnék. Két rétegben tökéletesen fedett, és nagyon gyorsan meg is száradt. Az egyszerű kis ecsetével villám gyorsan el lehetett készülni, nem igényelt külön odafigyelést, habár ha jól emlékszem épp skypoltam, és így nem annyira figyeltem. :D
A csillámok itt most igencsak ezüstösnek látszódnak, azonban itt is megjelennek azok a zöldes árnyalatok, amit az üvegben is láthattunk. Mivel a nap nem igazán mutatkozott meg, így ilyen képet nem tudtam készíteni, de lámpafénynél is meseszép. :)



Tehát már önmagában is nagyon elnyerte a tetszésemet, de könyörgött a lelkem egy kisebb adag glitter mennyiségre, először gondoltam csak a gyűrűsujjamra fogom felvinni, de aztán elszaladt velem a ló... :D




Íme, így mutat ezzel a csodás kis fedőlakkal. Annyira megtetszett az ujjamon, hogy muszáj volt mindegyikre felkennem. Úgyhogy ha épp nem volt semmi dolgom, akkor csodálhattam, vagy út közben lestem, stb. A borús idő ellenére is csak úgy szikrázott ez a kombináció. :) 
Végre azt is írhatom nektek, hogy ha elutaztok Budapestre, elugrotok az Árkádba, akkor meg is vásárolhatjátok. :) De aki nem teheti meg, az se aggódjon, nemsokára a webshop is megnyílik. ;)


Mi a véleményetek az ANNY lakkról? Hogy tetszik nektek ez a párosítás? 



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest




8 comments:

  1. Ez de gyönyörű :O :D Fantasztikus a kettő párosítása! :)

    ReplyDelete
  2. Az ANNY önmagában is nagyon szép, de a Models Own lakkal meg valami isteni! :D

    ReplyDelete
  3. Nekem az Anny lakk nagyon tetszik önmagában :)) A Models Own sajnos nem jön be, nekem túl sok és sokféle a csillám benne.

    ReplyDelete
  4. Ez az Anny lakk nagyon-nagyon különleges.

    ReplyDelete
  5. Iluss♥: Nekem is hihetetlenül tetszik! ;) :)

    Glitterfinger Lexa: :D Hát igen, negyon jól mutatnak együtt. :)

    fairyland: Igen, egy kicsit olyan, mintha egy csillámraktárban robbantottak volna, de nekem így is nagyon tetszik.

    Zsozsó: Szerintem is! Egyszerűen imádom.

    Manna: Örülök! :)

    ReplyDelete
  6. Nekem kissé sötét az alapszín, de a fedőlakk tetszik :) Ja és végülis jól mutatnak együtt :)

    ReplyDelete
  7. Wáó! Nagyon jól néz ki együtt a két lakk! (:

    ReplyDelete