16 October 2013

237. Claire's Leather Collection

Sok-sok jó oldala van annak, ha az ember egy nagyobbacska városban él. A rengeteg üzlet, sétálóutca, izgalmasabbnál izgalmasabb kávézók, bagel-esek, stb mellett ott vannak azok a boltok is, ahol körömlakkokat (is) lehet venni. Ilyen a Claire's is. Otthon ha innen akartam valamit, ahhoz Budapestre kellett utaznom, most viszont 10 perc biciklivel. Ez jó is, és rossz is. :D Akkor jó, ha épp 1 euros akció van a régi kiszerelésű példányokra. :P Örömmel olvastam egyébként, hogy otthon is 300 Ft-ért dobálják ezeket, így még lehet el tudtok csípni párat. Na, de a mai szereplők. 1-1 euróba került az összes, így nem volt szívem válogatni közöttük. Ráadásul, ha már egy blogot vezetek, miért ne mutathatnám be őket egyszerre? 

Claire's Leather Collection


Mint látjátok ezek még a régi kiszerelésű üvegcsék, amelyek 9 ml lakkot tartalmaznak. Amíg így árulták őket ez a négy szín volt elérhető, azonban már láttam, hogy az új külső egy új szín is hozott ebbe a kollekcióba, egy sötétkéket. De most ezt hagyjuk. :D
Az alap darabok egy nude, egy narancssárgás, egy burgundi és egy fekete. Ahogyan a nevük is mutatja bőrhatásúvá fognak válni, bár én még mindig inkább texturált lakkoknak látom őket. Ettől függetlenül egytől egyig tetszenek, még az is, amitől tartottam, egyelőre maradjon titok, melyik az. ;) Szóval az üveg, az ecset, minden a régi, nem bonyolult a használatuk.
Nézzük meg őket akkor szépen sorjában, közelebbről is. (Mivel neveket nem találtam, így a színük alapján nevezem meg őket.)

Nude




Két rétegben tökéletesen fedett! Nagyon jól a pigmentáltsága, így emiatt senkinek sem kell aggódnia. A száradás is pikk-pakk megvan, azzal sincsen gondunk. A felülete talán emlékeztet a bőrre, de ne legyenek olyan elképzeléseitek, mintha jó kis finom anyagot fogdosnátok. Inkább mint a megkeményedett hasított bőr. :D Ez mindegyikre jellemző. Ettől függetlenül igazán kedvelem, és a szolidsága miatt bárki bárhol használhatja, mégis egy kis extrát csempészhet a mindennapokba. :)

Orange/ Red




Ugyan azt tudom elmondani, mint az előzőről: két rétegben fed, és normális időben szárad meg. Ő az, akitől ódzkodtam, féltem, hogy milyen lesz a végeredmény. Egyrészt nem igazán hordok ilyen színű bőrt, másrészt, mégis milyen lehet? Végül ő az egyik kedvenc. Mindegyiket nagyon kedvelem, nem igazán tudnék sorrendet állítani, de amiért keveset vártam tőle, és mégis nagyot dobbantott, így megmelengette a szívem. Őszre pedig hihetetlen jó árnyalat, már nem is egyszer viseltem, így egy pillanatig sem bánom, hogy rávettem magam.

Burgundi




Amit a felületét illeti... Talán ebben a lakkban van a legkevesebb szemcse, így nem is annyira érdes, mint a többi. A színe viszont káprázatos! Nem árulok el azzal nagy titkot, hogy ez az egyik kedvenc árnyalatom, de azért muszáj megosztanom veletek. :D Ő volt az első, akit mindenképpen akartam, amit elvártam tőle, azt teljesítette is. Két rétegben fed, gyorsan szárad. 

Black




Ez a lakk egy kicsit talán kakukktojás. Az első rétegnél azt hittem szívkoszorúér repedést kapok, annyira gyenge volt a fedése. A másodiknál már elértük az elfogadható állapotot, de a körömágynál látszódik, hogy azért ez nem olyan tökéletes, mint amit elvárnánk. Na, de ha bőr, akkor fekete. Elég jól mutat a körmökön, így emiatt sem bánkódok, csak a kisebb sokk nem tett jót a hosszú barátságunknak.

Összességében nagyon tetszik mindegyik körömlakk, elégedett is vagyok velük. Őszre tökéletes az összes szín, így aki még nem szerezte be, megteheti akciósan, vagy  ha már ott nincsen, az újak között is megtaláljátok. 


Nektek melyik a kedvencetek? Beszereztétek már valamelyiket?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest



20 comments:

  1. nagyon jól néznek ki, mindegyik kivétel nélkül :)

    ReplyDelete
  2. nekem a piros tetszik a legjobban

    ReplyDelete
  3. Szerintem is olyanok, mint a nem csillámos LS lakkok :D De annak jól tejesítenek, a bőrrel való hasonlóság nekem jött át sehogy se...

    ReplyDelete
  4. a burgundi és a nude a kedvenc, de a másik kettő is szép. :)

    ReplyDelete
  5. Nekem is a burgundi a kedvencem, de tetszik az összes gyakorlatilag :-)

    ReplyDelete
  6. A burgundi és a fekete a kedvencem. :)

    ReplyDelete
  7. A burgundi a kedvencem, de lehetne benne egy kicsit több szemcse...:D

    ReplyDelete
  8. nekem is a piros tetszik leginkább, az hogy nem egyszerű, hanem van egy kis metálos fénye vagy mi :) a nude meg jó lehet, de vhogy inkább világosabb bőrszínhez tudom elképzelni :)

    ReplyDelete
  9. Nekem a fekete van meg, pont most fogok róla tesztet írni , de a nude is rabul ejtette a szívem :)
    Ja és a fekete nekem is hasonló hatást véltott ki, de az a 3 réteg, amit használtam nagyon-nagyon gyorsan száradt. :)

    ReplyDelete
  10. a nude nagyon bejön, lehet benézek majd egy claire'sbe hátha kapható még valamerre :)
    (roni)

    ReplyDelete
  11. Érdekesek, bár magamon nem hiszem, hogy el tudnám képzelni :)

    ReplyDelete
  12. Hű, egész szépek, vagy csak jó a fotó? :) Láttam már másnál is, de akkor nem jöttek be ennyire. A nude és a bordó nagyon szépek!

    ReplyDelete
  13. FranCiiska: Látom nem csak én nem tudok dönteni. :D

    Ági Mdolla: Most megint kedvet kaptam hozzá, de majd legközelebbi lakkozásnál.

    Zsozsó: Én sem igazán tudtam őket hova tenni, de bármilyen is, nekem nagyon bejönnek. :)

    Manna: Jajj, ihletek jönnek, a kettő együtt is nagyon jól nézne ki. :D

    PAncsi, Moon Angel: A burgundinak annyira széééééép színe van! <3

    Glitterfinger Lexa: Igen, nem értem miért spórolták ki, bár az is előfordulhat, hogy én vittem fel bénán, és lenne rajta több is.

    Lilla: Igen, a metálos fény igazán különlegessé teszi! :) Nekem bármilyen bőrtónusnál jöhet a nude. :D

    Az a Lány: Szerencsére nekem kettőnél is elfogadható lett az eredmény, így harmadikat már nem vittem fel belőle. :D

    Roni: Biztosan kapható, csak lehet már nem akciósan. :( Az új kiszerelésben megvan mind a 4 +1 sötétkék.

    Elíz: Egyiket sem? :(

    Audrey80: Igyekszem a fotókkal a legjobban elcsípni a lakkokat... :D Örülök, ha másoknak ezáltal megdobbantja a szívét, de nem vállalok felelősséget a pénzköltésért. :D

    ReplyDelete
  14. Hallod, eskü nem bírom eldönteni, hogy most ezek tetszenek vagy nem :D

    ReplyDelete
  15. legainkább ilyen finisűnek mondanám a gr holiday lakkokat, most már biztos vagyok benne. a piros és a fekete nagyon tetszik, elgondolkodtam rajtuk! :)

    ReplyDelete
  16. Nekem a pirosas-narancsos volt meg, de elajándékoztam, mert magamon egyáltalán nem tetszett, viszont a te körmeiden megint ellenállhatatlannak tartom :) lassan bele kell törődnöm,hogy nem minden áll jól...:( :D

    ReplyDelete
  17. Az 1€ miatt tudod, hogy utállak, de mivel ezek a Leather finishek nem jönnek nekem be, annyira nem fáj a szívem. Itt már csak az új lakkokat lehet kapni, hatalmasak és ugyanannyiba kerülnek. :) Persze éppen azt az egyet nem találtam, amit kerestem. :(

    ReplyDelete
  18. Ezeket nem vettem észre eddig? :o Egy Denim lakkot azért elhoztam persze, de a burgundi is kell! :)

    ReplyDelete
  19. Ú, az a nude... Ú, az a piros... <3

    ReplyDelete
  20. A piros lakk nagyon tetszik. A többi viszont nem igazán jön be.

    ReplyDelete